شربت لیمو
۷۵۴۱
۰۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۳
۲۷۳۵۷ 
آب لیموترش را در قابلمه‌ای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم‌زدن استفاده نکنید.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم
  • آب لیموترش تازه :2 لیتر
  • شکر: 1/5کیلوگرم



آماده سازی

آب لیموترش را در قابلمه‌ای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم‌زدن استفاده نکنید. زمانی که قوام آمد(یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت ما آماده است. حرارت را خاموش کرده و پس از این‌که کاملا خنک شد، در بطری تمیزی ریخته و در آن را ببندید. این شربت را می‌توانید به مدت 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.



سِرو

یخ را داخل لیوانی قرار دهید. سپس سه‌چهارم لیوان را آب ریخته و یک‌ششم لیوان را از شربت پُر کنید. یک عدد لیموترش را هم اسلایس (نیمه‌قاچ) کرده و چند برش از آن را داخل شربت قراردهید. می‌توانید از همان لیموترش برای تزئین دهانه لیوان هم استفاه کنید.



نکته سلامت

لیمو خواص ادرار‌آوری دارد و در معالجه روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه نیز مفید است . از آنجا که خون را پاک می‌کند، برای جوش، دمل و کورک نیز فایده دارد.
  • میزان کالری : 120
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج