تارت توت‌فرنگی
۷۵۴۳
۰۴ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۹
۲۳۲۹۷ 
آرد را کمی نمک می‌زنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخم‌مرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط می‌کنیم آنقدر ورز می‌دهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود
برترین مجله اینترنتی ایران



 مواد لازم:

  • آرد :250گرم
  • کره:150 گرم
  • پودرقند:نصف لیوانگ
  • شیر:یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ:یک بسته
  • ژله توت‌فرنگی:یک بسته
  • توت‌فرنگی:به مقدار لازم



 طرز تهیه:

آرد را کمی نمک می‌زنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخم‌مرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط می‌کنیم آنقدر ورز می‌دهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود ولی زیاد ورز ندهید که خمیر سفت بشود بعد خمیر را باز کرده و در قالب تارت پهن می‌کنیم کفش را چنگال می‌زنیم و رویش پودینگ توت‌فرنگی می‌مالیم و یک لایه توت‌فرنگی می‌چینیم و طبقه 3فری که از قبل با دمای 180درجه گرم کردیم به مدت 15دقیقه می‌گذاریم بعد درش می‌آوریم و خنک که شد لایه دیگر توت‌فرنگی را روی آن روی گاز: می‌چینیم و ژله توت‌فرنگی که هنوز کمی گرم و نبسته را رویش می‌ریزیم و می‌گذاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببندد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج