دستور تهیه شیرینی دانمارکی خانگی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۷۷۵۱۹۸
۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۱
۲۴۵۸۵
پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه است؛ و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به راحتی تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان‌ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به راحتی تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید.

مواد لازم

مواد لازم خمیر

  • آرد ۴۰۰ گرم
  • شکر ۹۰ گرم
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
  • شیر یا آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱.۵ عدد
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ (زرده) برای رومال ۲ عدد

مواد میانی

  • آرد ۱/۲ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه

دستور تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

طرز تهیه

1. ابتدا خمیر مایه فوری رو میریزیم داخل یه ظرف..یه قاشق از شکرو نصف شیر ولرم رو مخلوط میکنیم .میزاریم کنار تا عمل بیاد.حتما جای گرم بزارین.

2. حالا میریم مواد میانی رو درست کنیم...آرد و شکرو آب رو توی یه قابلمه کوچک مخلوط میکنیم..روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم..تا گلوله نشه...

3. باید حرارت کم باشه تا غلیظ شه...و بوی خامی آرد ازبین بره...وقتی سفت شد و غلیظ گلاب رو اضافه میکنیم..دقت کنید مواد شل نباشه که بعدا از لای خمیر میریزه بیرون و خراب میشه. بذارین کنار تا خنک شه.

4. حالا داخل یه کاسه تخم مرغ هارو میشکنیم هم میزنیم و روغن اضافه میکنم...و باقی شیر..خوب مخلوط میکنم.ّ...حالا شکر که معادل نصف پیمانه بود رو اضافه میکنم...خمیرمایه مون که کف کرده آماده اس.اون رو هم به مخلوط اضافه میکنم..اینجا زیادهم نمیزنم...

5. آرد رو سه بار الک میکنم..معادل دو لیوان و یک سوم پیمانه هستش رو کم کم اضافه میکنم..اینجا زعفران رو هم بریزید...خمیر نباید بدست بچسبه..اگه چسبنده بود...با ورز دادن و کوبیدن...چسبندگیش از بین میره..آرد بیشتر اضافه نکنید که خمیر سنگین میشه..و پف نمیکنه..

6. حالا توی یه سطح صاف کمی آرد بپاشین و نصفی از خمیر رو بردارین و پهن کنید به قطره ۴میلی متر....با استفاده از چاقو اضافه های خمیر رو برش بزنید و خمیرو تبدیل کنید به یه مستطیل به اندازه برگه A۴

7. مواد میانی رو بریزین توی قیف یه بار مصرف..یا با قاشق..روی خمیر بریزین....از بالا...قسمتی که مواد میانی زدین شروع کنید به رول کردن...با استفاده از چاقو برش بزنید...برش های کوچولو...تکه ها بزرگ نباشه که بعدا حسابی پف میکنه.....

8. کف قالب یا سینی رو کاغذ روغنی بندازین...برش هارو توی سینی بچینید...روش سلفون بکشید و دوساعت بذارین خوب استراحت کنه....با فاصله بچینید.

دستور تهیه شیرینی دانمارکی خانگی
9. بعد استراحت دوساعته....زرده تخم مرغ هارو هم بزنید و یه قاشق زعفران دم کرده هم بزنید و با فرچه بمالید روی شیرینی هااا..کنجد یا شکر دانه درشت بپاشید...راستی اصلا تکون ندین خمیر هارو که پفشون میخوابه.

10. حالا یه قابلمه بزرگ بردارین ...بهتره روحی باشه..(الومینیوم)...داخلش تمیزباشه..چون اگه حتی یه ذره روغن یا هرچیزی داخلش باشه دود میکنه و طعم شیرینی مون رو خراب میکنه...درب قابلمه رو ببندین و بذارین روی شعله وسط گاز..حرارت و کم کنید بمدت بیست دقیقه. ...داخلش داغه داغ میشه مث فضای فر گاز....

11. بعد بیست دقیقه درب و باز کنید و دم کنی بذارین و داخلش یه سه پایه بذارین...ظرف شیرینی هارو که برش دادین و سریع بذارین روی سه پایه و سریع درب رو ببندین...از وقتی درب رو میزارین تایم بگیری....سی دقیقه ..باشعله کم...شیرینی ها میپزن...اگه بعد سی دقیقه درب و باز کردین و دیدین روش طلایی نشده..شعله رو خاموش کنید با درب بسته ..روی شیرینی ها هم حسابی طلایی میشه..

12. چون سینی داخل قابلمه جا نمیشه من از دوتا تابه روحی استفاده کردم دو دور شیرینی ها ک پخته شد..دور بعدی رو گذاشتم..... به هیچ عنوان درب قابلمه حین پختن نباید باز شه...

13. وقتی شیرینی ها خنک شد از قالب جدا کنید...من برای براق شدن و زیبا تر شدن از شربت بار استفاده کردم..مث بیرونی ها با فرچه زدم روش...خیلی خیلی عالی شد.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
12:02 - 1397/07/03
برادر من شیرینی دانمارکی چیه؟؟؟؟مگه داریم؟؟؟
این شیرینیه گل محمدی هست.یادت بمونه
Iran (Islamic Republic of)
01:27 - 1397/07/24
نمیشه این شیرینی رو تو فر درست کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
17:22 - 1397/08/13
سلام خیلی عالی بود من میخوام کسب درامد کنم ازشیرینی راهنماییم کنید
Iran (Islamic Republic of)
18:53 - 1397/10/30
ممنون از اموزشتون،عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
16:25 - 1399/10/17
اصلا خوب نمیشه توی قابلمه به نظرم توی فربهتره
Iran (Islamic Republic of)
21:33 - 1399/11/06
من درست کردم. اصلا مزه شیرینی دانمارکی نمی داد. اما به عنوان یه شیرینی دیگه عالی و خوشمزه بود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر