طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متفاوت و لذیذ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۷۸۲۰۴۱
۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰
۲۱۸۸۰
قیمه بوشهری با قیمه‌های شهر‌های دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مجله ایران بانو - پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مواد لازم:

  • 350 گرم گوشت خورشتی
  • 170 گرم لپه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد سیب زمینی متوسط و چهارقاچ شده
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره
  • یک سوم قاشق چایخوری دارچین
  • زردچوبه به میزان لازم
  • گرد لیمو عمانی به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری

قیمه بوشهری

نکته:ریختن زعفران و گلاب اختیاری است.

طرز تهیه:

  1. اول از همه پیاز را ریز خرد کنید و بعد سرخش کنید تا طلایی شود
  2. زردچوبه و کمی گرد لیمو عمانی و دارچین را به پیاز اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید 
  3. گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
  4. به اندازه 2 تا 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و در دیگ را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و لپه نیم پز شود.
  5. سیب زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد با هم کاملاً بپزد.
  6. نمک خورش را اندازه کنید.
  7. روی یک کاسه بزرگ، آبکش بگذارید و خورش را توی آبکش بریزید به صورتی که آب از گوشت و لپه و سیب زمینی جدا شود.
  8. مواد توی آبکش را دوباره درون دیگ برگردانید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملاً له شود. (این مرحله خیلی مهم است چون دلیل کش آمدن قیمه خوب کوبیدن مواد با گوشتکوب است).
  9. بعد آب گوشت را به مواد له شده اضافه کنید و دیگ را دوباره روی حرارت کم بگذارید.
  10. در یک ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و رب را با پیاز سرخ کنید
  11. آن پودر لیمو عمانی و پودر زیره بزنید
  12. تمام این مواد را به قیمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.
  13. در این فاصله مدام هم بزنید تا هم قیمه ته نگیرد و هم گوشت کش بیاید.
  14. گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید

قیمه آماده شده را به همراه شکر پلو زعفرانی یا پلوی ساده نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:48 - 1397/07/20
وای عاشقشم مخصوصا با شکر پلو :)))
حتما امتحان کنین
Iran, Islamic Republic of
15:26 - 1397/07/20
این قیمه نجفی هستش،بسیار هم خوشمزه ست
نه قیمه بوشهری
Iran, Islamic Republic of
22:10 - 1397/07/20
دوست ندارم، مگه آبگوشته كه ميكوبن.
پاسخ ها
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
مال گیرت نمیاد. به قیمه ما ایراد نگیر. اول بیا بوشهر قیمه بخور بعدا بگو
Iran, Islamic Republic of
10:54 - 1397/07/21
چه جالب . من اصلا راجع بهش نشنيده بودم . شكر پلو چطوريه ؟
Iran, Islamic Republic of
11:58 - 1398/05/06
عاشششششق اين غذا هستم واقعا اوني كه امتحان نكرده نميدونه چه طعمي داره
Iran, Islamic Republic of
11:58 - 1398/05/06
عاشششششق اين غذا هستم واقعا اوني كه امتحان نكرده نميدونه چه طعمي داره
Iran, Islamic Republic of
00:24 - 1398/08/03
خيلي خيلي خوشمزه است ،، من خوردم
Iran, Islamic Republic of
00:44 - 1398/08/20
واقعا عالیه مخصوصا اینکه یک آشپز زبر دست اونو بپزه اونم با شکر پلو و چلوی سفید چه شود... باید قیمه بوشهری اصیل رو بخورید اونوقت یه سره تا بهشت می روید.
Iran, Islamic Republic of
12:29 - 1398/10/21
بهتر از این غذا تو دنیا هیچ غذایی به خوشمزگی این غذا وجود نداره... به خدا.... کازرون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
عارفی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر