از پنه تا اسپاگتی؛ آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۷۸۵۶۴۴
۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹
۹۵۲۷
کشور ایتالیا برای هزاران پاستای متنوعی که دارد معروف است؛ از پاستای نواری گرفته تا لوله‌ای، پاپیونی، صدفی و …. به مناسبت امروز که روز جهانی غذاست، تصمیم گرفتیم انواع مختلف پاستا را به شما معرفی کنیم تا متوجه شوید این خوشمزه‌های ایتالیایی چرا این همه تنوع دارند.

وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: کشور ایتالیا برای هزاران پاستای متنوعی که دارد معروف است؛ از پاستای نواری گرفته تا لوله‌ای، پاپیونی، صدفی و …. به مناسبت امروز که روز جهانی غذاست، تصمیم گرفتیم انواع مختلف پاستا را به شما معرفی کنیم تا متوجه شوید این خوشمزه‌های ایتالیایی چرا این همه تنوع دارند.

جالب است بدانید که تمامی ۲۰ بخش مختلف کشور ایتالیا، غذای مخصوص خود را دارند. این تنوع به خاطر شرایط آب‌وهوایی، موقعیت جغرافیایی و تاریخ هر کدام از این مناطق است. به طور مثال، ترافل و گورگونزولای خامه‌ای را می‌توانید در مناطق کوهستانی شمال کشور همچون پیدمونت پیدا کنید، یا گوشت و گوجه‌فرنگی‌های خوشمزه را در اومبریا و آرتیشو و غذاهای دریایی را در سیسیلی.

همه این مواد به شکل سس روی پاستا مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین خاطر است که هر منطقه شکل خاصی از پاستا را برای خود تهیه کرده و با سس‌های مخصوص خود آنها را سرو می‌کند.

بخش: ونتو – شمال ایتالیا

پاستا: بیگولی (Bigoli)

اسپاگتی نودلی‌شکل و ضخیم که اغلب با آرد کامل گندم، کره و تخم اردک تهیه می‌شود. همانند دیگر پاستاهای نواری و بلند، بهترین سس برای بیگولی سس غذاهای دریایی یا سس‌های خامه‌ای و چرب است.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: امیلیا روماگنا – شمال ایتالیا

پاستا: استروتزاپرتی (Strozzapreti)

این کلمه ایتالیایی سخت به معنای «کشیش خفه‌کن» است – این نام از یک افسانه محلی گرفته شده که می گوید کشیش‌های طمع‌کار و پولکی اغلب استروتزاپرتی می‌خوردند. به همین خاطر مردم چنین نامی برای آن انتخاب کرده‌اند.

این پاستا با سس‌های سبک و نرم سرو می‌شود؛ سس‌هایی که در لای این پیچ‌ها گیر کرده و پاستا را مزه‌دار کنند. مثلا سس پستو برای این پاستا گزینه مناسبی است.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: لیگوریا – شمال ایتالیا

پاستا: تروفی (Trofie)

این پاستاهای مارپیچ و باریک به طور سنتی با پستو، لوبیا سبز و سیب‌زمینی سرو می‌شود.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: توسکانی – مرکز ایتالیا

پاستا: گیگلی (Gigli)

Gigli به معنای نیلوفر و زنبق است. این پاستای روغنی مخصوص فلورانس است یعنی زیستگاه اصلی این گیاه.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: ابروتزو – مرکز ایتالیا

پاستا: چیتارا (Chitarra)

چیتارا به زبان ایتالیایی یعنی گیتار و این پاستا به وسیله دستگاه رشته‌ساز ساخته می‌شود. خمیر تازه پاستا درون دستگاه ریخته می‌شود تا به صورت رشته‌های باریک بیرون بیاید. سپس به صورت آشیانه‌ای آن را خشک می‌کنند. این پاستا را با سس‌های چرب و خامه‌ای باید سرو کرد.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: کامپانیا – جنوب ایتالیا

پاستا: پنه (Penne)

پنه به معنای قلم یا نی تو خالی است. این مدل پاستا به صورت مورب برش داده می‌شود و به خاطر شکلش به این نام شهرت دارد. این پاستا برای سس گوشت و گوجه‌فرنگی یا برای کیک پاستا گزینه مناسبی است.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی


بخش: پوگلیا – جنوب ایتالیا

پاستا: اورچیته (Orecchiette)

اورچیته یعنی گوش‌های کوچک و به طور سنتی با بروکلی، سیر و چیلی یا ماهی کولی سرو می‌شود.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی

در آخر هم برای اینکه یاد بگیرید پاستاهای مختلف را به بهترین و خوش طعم ترین حالت ممکن بپزید، پیشنهاد می کنیم اینفوگرافیک زیر را ببینید.در راهنمای تصویری زیر، شکل های گوناگون نودل های پاستا و سس های مخصوص آن نوشته شده است.

از پنه تا اسپاگتی؛ راهنمای آشنایی با انواع مختلف پاستای ایتالیایی

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
اورانوس_فوتر2