شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا؛ خوشمزه و مجلسی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
ریزخور_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۷۹۱۲۷۰
۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
۹۸۷۹
شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده و به عنوان عصرانه یا در مهمانی ها و جشن ها سرو نمایید.

وب‌سایت سر آشپز پاپیون: شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده و به عنوان عصرانه یا در مهمانی ها و جشن ها سرو نمایید.

مواد لازم:

  • ۲ عدد سیب قرمز
  • ۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • ۶ قاشق سوپ خوری مربا یا عسل
  • خمیر هزارلا به مقدار لازم
  • پودر دارچین (برای تزئین) به مقدار لازم
  • پودر قند (برای تزئین) به مقدار لازم

شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا

طرز تهیه

1. ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب‌ها را بشویید و از وسط نصف کنید. هسته‌های آنها را خارج کرده و سپس به‌صورت باریک برش بزنید. برش‌های سیب را آغشته به آبلیمو و کمی آب کنید، سپس داخل ظرفی بچینید. ظرف را به مدت ۳ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا سیب‌ها نرم شوند.

2. روی سطح کار مقداری آرد بریزید، سپس خمیر را با وردنه پهن کنید. خمیر باز شده را به‌صورت نوارهایی به‌اندازه ۵ در ۲۰ سانتی‌متر برش بزنید و روی آنها مقداری عسل یا مربا بمالید.

3. برش‌های سیب را در بخش بالایی هر خمیر قرار دهید؛ طوری که قسمت با پوست هر برش سیب به سمت بیرون باشد. قسمت پایین خمیرها را هم به سمت بالا تا بزنید. حالا باید گل‌ها را آماده کنید؛ به این صورت که خمیرها را از چپ به راست با دقت لوله کنید تا در نهایت به شکل گل رز شوند. در آخر، لبه انتهایی خمیر را با دست فشار دهید تا گل محکم شود.

4. داخل قالب‌های مافین را کمی چرب کنید، سپس داخل هر قالب یک رز سیب قرار دهید. قالب‌ها را به مدت ۴۵-۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.

5. پس از اینکه شیرینی‌ها آماده شدند، قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس شیرینی‌ها را از قالب درآورید و داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. رز سیب‌ها را با مقداری پودر قند و پودر دارچین تزیین کرده و سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
عارفی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 3
عارفی_3
ادیب_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر