آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۷۹۶۷۷۷
۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
۱۲۰۱۱
آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.

روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.

مواد لازم

  • گوشت سردست ۴۰۰ گرم
  • نخود ۱۰۰ گرم
  • بلغور گندم ۲۵۰ گرم
  • عدس ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • سیر 4 حبه
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • کشک 200 گرم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

آش بادمجان

طرز تهیه:

1. ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود

2. سپس گوشت را به مواد اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کمی سرخ شود

3. سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد.

4. بعد از اینکه گوشت پخت آن را از قابلمه خارج کنید و پس از ریش ریش کردن کنار بگذارید.

5. حالا بادمجان‌ها را پوست بکنید و مقداری نمک رویشان بپاشید تا تلخی بادمجان‌ها از بین برود.

6. پس از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

7. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و اجازه دهید خنک شوند.

8. پس از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، آنها را به شکل مربع‌های کوچک خرد کنید.

9. بهتر است حبوبات را از شب قبل بخیسانید. بلغور را با ۸ لیوان آب، داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و اجازه دهید بپزد.

10. حبوبات را با هم و با ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید تا بخوبی بپزند.

11. پس از اینکه حبوبات پختند، آنها را به قابلمه حاوی بلغور اضافه کنید.

12. در این مرحله یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن و زردچوبه در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس آن را به قابلمه اصلی‌اش اضافه کنید.

13. در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه بادمجان‌های خرد شده به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند.

14. با حرارت ملایم اجازه دهید‌ آش جا بیفتد و هر زمان‌ آش کشدار شد ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه کنید.

15. در پایان پس از اینکه‌ آش بخوبی جا افتاد آن را با سیر، پیاز و نعناع داغ تزئین کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:40 - 1398/05/11
خیلی خیلی خوبه اصلا بیست بیست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر