دستور تهیه خورش صیفی جات
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۷۹۹۰۱۸
۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۷
۹۸۶۱
خورشت صیفی جات معتدل است و در فصل‌های پاییز و زمستان می‌توان به خوبی تهیه کرد و غذای بسیار خوشمزه‌ای می‌باشد.

برترین ها: اگر به این نکته دقت کرده باشید، هر غذایی فواید زیادی برای بدن دارد اما باید بدانید که خورش صیفی جات یکی از مقوی ترین و مفیدترین غذا برای انسان است. دستور تهیه خورشت صیفی جات آسان است و تنها به دقت نیاز دارد.

خورشت صیفی جات معتدل است و در فصل های پاییز و زمستان می توان به خوبی تهیه کرد. خورشت صیفی جات می تواند کلسترول خون و دیابت را کنترل کند و همچنین خون ساز است.

مواد لازم

  •  یک عدد متوسط هویج
  •  سه عدد گوجه فرنگی
  • چهار پیمانه ساقه کرفس خرد شده
  • روغن کنجد به میزان مورد نیاز
  • دو عدد بزرگ کدو خورشتی
  • یک عدد متوسط سیب زمینی
  • یک پیمانه لوبیا سبز خرد شده
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه خورشتی به میزان مورد نیاز

دستور تهیه خورش صیفی جات

طرز تهیه

1. در ابتدا سعی کنید تمام صیفی جات را به صورت یک سانتی خرد کنید. سپس لوبیا و کرفس تان را با یک دستگاه بخارپز(اگر ندارید می توانید از مقداری آب به عنوان آب پز کردن استفاده کنید) آب پز کنید. در همین حال پیاز را به همراه روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید.

2. حال به همین روش هویج و سیب زمینی و صیفی جات دیگر را در یک ماهیتابه قرار دهید و آن هارا به خوبی تفت دهید و در نهایت هم لوبیا و کرفس را به آن اضافه کنید.

3. گوجه هایی که آماده کرده بودید را به همراه کمی نمک و زنجبیل در مخلوط کن قرار دهید و زمانی که حسابی له شدند آن هارا با مواد قبلی ترکیب کنید.

4. حال همه ی آن هارا با حرارتی ملایم تفت دهید و زمانی که آماده شد از آب لیموی تازه استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کنند.

خورشت صیفی جات شما حاضر شده است. می توانید آن را با کمی برنج میل کنید و از آن لذت ببرید.

نکات مهم

هرگز از روغن سرخ کردنی استفاده نکنید. خورشت صیفی جات به کم چرب بودن آن معروف است و شمارا سالم نگه می دارد اما اگر از روغن سرخ کردنی برای تهیه و تفت دادن آن استفاده کنید، فواید آن کم می شود. سعی کنید همیشه آن را با روغن کنجد یا زیتون تفت دهید.

سعی کنید صیفی جات های تازه ای برای خورشت تان تهیه کنید. صیفی جات هایی که مانده باشند ممکن است در حین تفت داده شدند از همدیگر وا روند و ظاهر نهایی غذا را خراب کنند.

صیفی جات هارا به خوبی بالا و پایین کنید تا بتوانند رنگ طلایی و مناسبی داشته باشند. دقت کنید که گوجه ها حتما بایستی بزرگ باشند تا بتوانند تمام صیفی جات هارا پوشش دهند. علاوه بر این می توانید از کمی رب گوجه هم استفاده کنید.

هر چند دقیقه یکبار خورشت تان را بررسی کنید. زمان آماده شدن آن به میزان شعله ی شما بستگی دارد اما همیشه سعی کنید که حرارت شعله تان را بر روی متوسط قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
چوب و هنر _فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
استیل رگال_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فرش تارنگ_فوتر
فنی آتل_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
چوب و هنر _فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
استیل رگال_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالابرد_فوتر