۷۹۹۷۱۵
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

ساخت فیلمی شبیه «لیلی با من است»

فیلم «وکیل مدافع» یا نسخه جدید «لیلی با من است» به جشنواره فجر می‌رسد.

تسنیم: فیلم «وکیل مدافع» یا نسخه جدید «لیلی با من است» به جشنواره فجر می‌رسد.

ساخت فیلمی شبیه «لیلی با من است» به کارگردانی دختر شهید بابایی

محسن علی‌اکبری، تهیه کننده فیلم سینمایی «وکیل مدافع» گفت: «این فیلم سینمایی که قرار است به جشنواره فیلم فجر برسد یک طنزی است مشابه «لیلی با من است» که البته در این جا کاراکتر اصلی به اختیار به جبهه می‌رود. در صورتیکه کاراکتر «لیلی با من است» به اجبار به جبهه می‌رود و صحنه‌های طنزی را ایجاد می‌کند.»

فیلم سینمایی «وکیل مدافع» را سلما بابایی دختر شهید بابایی کارگردانی می‌کند و این روزها در شهرک سینمایی دفاع مقدس فیلمبرداری می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • وروجک@@@

    باید بازیگرش فقط پرویزپرستویی باشه@@@

  • بدون نام

    اگه میتونید کمکی به من بکنید این تلویزیون چیزی نداره که ببینم حالا م که جناب خان رو دوباره اوردن خنده های رامبد جوان مضحک ترین و مسخره ترین صدایی هست که ازارم میده اگر میشه جلوی خنده های مصنوعی شو بگیرید .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج