روسیه، سفیر ژاپن را احضار کرد
روسیه در اعتراض به اظهارات مقام های ژاپنی درباره آینده وضعیت حقوقی جزایر کوریل جنوبی و مالکیت ژاپن بر آنها، سفیر این کشور را احضار کرد.
ایرنا: روسیه در اعتراض به اظهارات مقام های ژاپنی درباره آینده وضعیت حقوقی جزایر کوریل جنوبی و مالکیت ژاپن بر آنها، سفیر این کشور را احضار کرد.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: تویوهیتسا کودزوکی سفیر ژاپن در روسیه به وزارت خارجه روسیه احضار و مراتب اعتراض مسکو در خصوص اظهارات مقام های ژاپنی درباره جزایر کوریل جنوبی به وی ابلاغ شد.
در بیانیه آمده است: ایگور مورگولوف معاون وزیر خارجه روسیه به سفیر ژاپن گفت که مسکو به سخنان اخیر سران ژاپن درباره عقد موافقت نامه صلح با روسیه از جمله ضرورت جلب تفاهم ساکنان جزایر کوریل جنوبی در صورت مالکیت ژاپن بر این جزایر و خودداری روسیه از طلب غرامت از توکیو اعتراض دارد.
وزارت خارجه روسیه در بیانیه خود یادآور شد: به سفیر ژاپن خاطرنشان شد که این گونه اظهارات مقام های کشورش ماهیت توافق های رهبران روسیه و ژاپن درخصوص تسریع روند مذاکرات صلح بر اساس بیانیه مشترک مورخه ۱۹۵۶ را تحریف و افکار عمومی دو کشور را در مورد محتویات مذاکرات دوجانبه گمراه می کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: معاون وزیر خارجه روسیه به رئیس دستگاه دیپلماسی ژاپن همچنین گفت که این گونه اظهارات جز تلاش برای متشنج کردن فضای پیرامون مساله موافقت نامه صلح و تحمیل سناریوی خود برای حل این مساله بر طرف مقابل، معنای دیگری ندارد.
به گزارش رسانه ها، نخست وزیر ژاپن به تازگی گفت که در صورت مالکیت کشورش بر جزایر کوریل جنوبی، به خواسته ها و نقطه نظرات ساکنان این مناطق توجه خواهد شد.
گفتنی است روسیه و ژاپن با گذشت بیش از ۷۰ سال از جنگ جهانی دوم، هنوز موافقتنامه صلح امضا نکرده اند، زیرا توکیو امضای موافقتنامه را مشروط به واگذاری جزایر کوریل جنوبی کرده است که در پایان جنگ به تصرف نیروهای شوروی درآمد و روسیه نیز وضعیت کنونی را به عنوان پیامدهای جنگ جهانی دوم تمام شده و غیرقابل بازگشت می داند.
سایه مالکیت چهار جزیره جنوبی کوریل بر روابط اقتصادی و سیاسی توکیو و مسکو سنگینی می کند و مسکو بارها اعلام کرده است که حاکمیت روسیه بر جزایر کوریل جنوبی قابل تردید نیست و نتایج کنفرانس یالتا، بیانیه پتسدام و برخی دیگر از اسناد در این باره را تاییدی بر ادعای خود می داند.
ژاپن نیز مدعی است که این جزایر برای این کشور است و روسیه حقی در آن ندارد و حضور نیروهای روسی در آن، به نوعی اشغال خاک ژاپن محسوب می شود و تا بازپس ندادن این مناطق، روابط به حالت عادی باز نمی گردد.
جزایر کوریل جنوبی شامل کوناشیر، ایتوروپ، هابومای و شیکوتان از یک سو به دلیل برخورداری از منابع نفت و گاز و نیز ذخایر آبزیان و از سوی دیگر واقع شدن در اقیانوس آرام از موقعیت راهبردی برای هر دو کشور برخوردار است.
جزایر کوریل اکنون به دروازه ورود زیردریایی های روسیه به اقیانوس آرام تبدیل شده است و اهمیت راهبردی نظامی برای روس ها یافته است.
ادامه استقرار نظامیان روسی در این جزایر که پنج هزار نفر جمعیت دارد، سبب شده است دو کشور قرارداد صلح امضا نکنند.
از نوامبر سال ۲۰۱۰ که «دمیتری مدودف»رئیس جمهوری وقت روسیه از جزایر کوریل بازدید کرد، مناقشه توکیو و مسکو بر سر این جزایر وارد مرحله ای جدید شد.
پس از اینکه نائوتو کان نخست وزیر وقت ژاپن این اقدام را وقیحانه خواند، روسیه دستور استقرار تجهیزات مدرن نظامی در جزایر مورد مناقشه را صادر کرد.
تاکنون چند دور مذاکره بی ثمر در مورد جزایر کوریل میان روسیه و ژاپن صورت گرفته است.
تبلیغات متنی
-
آزار شیطانی دختران به بهانه استخدام منشی
-
دعوای استقلال و حسینی به اینستاگرام کشید
-
برخورد قطار محلی خاش – زاهدان با یک واگن باری
-
هوای تهران در این تاریخ بارانی میشود
-
سرمربی استقلال سه ماه محروم شد
-
گازگرفتگی در رفسنجان جان ۳ نفر را گرفت
-
یک سد مهم هم سرریز شد
-
مرد هزارچهره در تهران دستگیر شد
-
اعتراف باشگاه پرسپولیس به پرداخت ۵۰ میلیارد به دو ایجنت
-
فواد ایزدی: ۵۰۰ کشته از آمریکا میگیریم
-
گزینه نظامی تازه ترامپ بعد از ونزوئلا مشخص شد
-
علاقه ویژه سرمربی جدید چلسی به لژیونر استقلالی
-
بیانیه دانشجویان در پی اتفاقات بیمارستان سینا
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۷دی ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
استقرار ناگهانی تیپ ۱۰۱ هوابرد آمریکا در اربیل
-
استقرار ناگهانی تیپ ۱۰۱ هوابرد آمریکا در اربیل
-
میزان ضرر و زیان صداوسیما در سال گذشته فاش شد
-
ادعای شبانه درباره تصمیم نهایی ترامپ برای ایران
-
گزارش ایسنا از ناآرامیها و اعتراضات در مشهد
-
پزشکیان اختلافش با المیرا شریفیمقدم را علنی کرد
-
تشبیه قیمت اجناس در ایران به کشورهای همسایه در تلویزیون
-
تصاویر رسمی از اتفاقات امشب آبدانان ایلام
-
حالوهوای تلخ خانه سعید پیردوست پس از درگذشت او
-
آناهیتا همتی خطاب به شجریان: شاخ غول شکستی!
-
تیکه سنگین بیرانوند به حسینی: میخواهد دیده شود!
-
صف چندمتری مردم برای خرید روغن ارزان در فروشگاه!
-
معتکفین امسال ایران با اصحاب کهف فرقی ندارند!
-
پزشکیان: انتخاب مناسبتر بر عهده شما است
-
استوری صریح و رک محسن تنابنده در ساعات اخیر
-
شوخی وزیر اقتصاد با قیمت دلار؛ الان یا الان؟!
-
روغن با یک قیمت جدید و عجیب به بازار آمد
-
علت حادثه آتشسوزی شرکت کاله مشخص شد
-
خبر فوری؛ نیمرو برای همیشه از ایران خواهد رفت!
-
قیمت جدید یک شانه تخممرغ باعث تعجب شد
-
توییت پسر پزشکیان در ساعات اخیر خبرساز شد
-
ملکشاهی و بیمارستان امام در صدر اخبار این ساعات
-
ماجرای خبر ورود هواپیمای سوخترسان آمریکا به خاک ایران
-
اولین تصاویر از آتشسوزی مهیب در شرکت کاله
-
رویاپردازیهای عجیب حسن روحانی در برهه حساس کنونی!
-
نام «ایران» بر روی کلاه ترامپ جلبتوجه کرد
-
سعید پیردوست درگذشت
-
گزارشی از آخرین وضعیت بازار تهران
-
اولین واکنش پزشکیان به حوادث اخیر ایلام
-
ترامپ کشور بعدی در حال سقوط را معرفی کرد!
-
صفحه وزارت خارجه آمریکا، ایران را تهدید کرد!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر