کیک لبو شکری؛ زمستانی و با سس مخصوص!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۱۸۸۰۰
۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۴
۶۸۸۷
زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک‌ها و شیرینی‌ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لذت ببرید.

مجله آشپزی مثبت - مریم کریمی: زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک ها و شیرینی ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۱۳۰ گرم
  • شکر: ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • وانیل‏: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع: ۷۵ میلی لیتر
  • لبو رنده شده: ۱۱۰ گرم

مواد لازم برای سس

  • لبو رنده شده:۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱۲۰ گرم
  • عسل: ۱ قاشق سوپ خوری

کیک لبو شکری با سس مخصوص؛ زمستانی صورتی!

طرز تهیه

۱. ابتدا تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره خوب مواد را هم بزنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل) را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده لبو را با لیسک به خورد مواد بدهید.

۲. قالبهای مینی کیک را خوب چرب کنید. تقریبا سه پنجم حجم قالب را از مایه کیک پر کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

۳. بعد از پخت کامل و خنک شدن، با سس لبو شکری سطح روی کیکها را بپوشانید و با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید.

۴. سس لبو شکری : لبو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. خیلی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در انتها عسل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. بعد از خنک شدن این سس، سطح کیکها را با آن بپوشانید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر