چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۲۵۶۲۴
۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷
۹۲۸۶
کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند.

وب‌سایت حیاط خلوت: کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟

ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

  •  مقدار بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بیکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.
  •  مواد بیش از حد مخلوط شده است.
  •  میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
  •  کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
  •  تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
United States
19:07 - 1397/11/10
سلام
کیک منشا عربی داره نه اروپایی.که از طریق جزیره سیسیل به ایتالیا و بعدها به اروپا رسید و در همین گذر تغییراتی هم پیدا کرد.در ابتدا هم اسمش بسکوتی بوده.این مطلب توی دانشکده های آشپزی اروپا هم تدریس میشه.
Iran, Islamic Republic of
23:24 - 1397/11/10
برای جلوگیری از ترک خوردن تف بزنید
پاسخ ها
مری
United States
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۲
بی مزه...
Iran, Islamic Republic of
00:32 - 1397/11/12
چرا انقدر مطالب آشپزیتون کمه؟؟! همش کم میذارید اونم میزارید بزور. بیشتر بزارید خوب. مرسی اه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی نوین_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
استیل رگال_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر