کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
لایکو_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۲۸۷۳
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳
۴۳۱۱۵
یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا .....
 
 
 
 
 
  برترین ها:

بیف رول ژاپنی




مواد لازم:

•    6 برش گوشت استیک

•    12 شاخه مارچوبه

•    12 عدد پیاز

•    1 عدد هویج

•    ربع فنجان سس سویا

•    2 قاشق غذاخوری شکر

•    2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

•    40 گرم کره

•    100 گرم قارچ ریز، خرد شده

•    پلو برای سرو کنار بیف رول

دستور تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

بیف-ماکی با سبزیجات



مواد لازم:


•    نصف یک هویج بزرگ (100 گرم)، خرد شده از طول

•    100 گرم لوبیاسبز، پاک شده

•    5 عدد قارچ

•    400 گرم فیله گوشت

•    2 قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا

•    2 قاشق غذاخوری سس سویا

دستور تهیه:

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. 3 یا 4 تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا 4 ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.

بیف یاکیتوری



مواد لازم:


•    2 قاشق غذاخوری سس سویا

•    1 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

•    زنجبیل تازه، رنده شده

•    800 گرم فیله گوشت، خرد شده به تکه های سه سانتیمتری

•    4 عدد پیاز، خرد شده

•    نیم فنجان مایونز

•    1 قاشق چایخوری سس خردل

دستور تهیه:

سس سویا، شکر و زنجبیل را در کاسه متوسطی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود. روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.

گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.

در همین حین، مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:1
-
12:06 - 1392/11/05
مچکرم.خعلی خوب بود
-
13:21 - 1392/11/05
جالب بود فقط میخواستم بدونم بدون گوشت هم میشود درست کرد
Iran, Islamic Republic of
11:38 - 1392/11/07
عزیزم وقتی میگه کباب باید گوشت داشته باشه
Iran, Islamic Republic of
14:46 - 1392/11/11
خیلی مزخرف بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
نوش جونت!!!!!!!!!!!!!
Netherlands
15:36 - 1392/11/18
معلومه همش شیرینه من دوش ندالم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2