آموزش مرحله به مرحله تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۳۱۸۵۰
۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰
۷۰۷۷
یک ضرب‌المثل مریخی هست که میگه: پاستا باشه، … باشه! که البته پر بیراه هم نیست چرا که صد‌ها میلیون نفر در سرتاسر جهان بر این باورند که: «پاستا باشه دیگه هیچی نباشه».

مجله کوروش: یک ضرب‌المثل مریخی هست که میگه: پاستا باشه، … باشه! که البته پر بیراه هم نیست چرا که صدها میلیون نفر در سرتاسر جهان بر این باورند که: « پاستا باشه دیگه هیچی نباشه». واقعیت این است که پاستا به هر شکل و به هر رسم و آیینی که پخته و سرو شود یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین اختراعات بشر است که سیر و گرسنه دست رد به سینه آن نمی‌زنند.

در میان پاستاهای خوشمزه‌ای که تا به امروز نوش جان کرده‌اید پاستا ایتالیایی تن ماهی را امتحان کرده‌اید؟ یک پاستا ایتالیایی سریع، مقوی و بسیار لذیذ و خوشمزه که به شما توصیه می‌کنیم به محض این‌که دستور پخت آن را در مجله کوروش مطالعه کردید برای درست کردنش دست به کار شوید.

آموزش تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی

مواد لازم پاستا ایتالیایی تن ماهی

  • پاستا فرمی یا رشته‌ای: ۷۰۰ گرم
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • کنسرو تن ماهی: ۲ عدد
  • ریحان و جعفری خرد شده: به مقدار دلخواه
  • پنیر پارمزان رنده شده: به مقدار دلخواه
  • زیتون سیاه: به مقدار دلخواه برای تزیین
  • روغن زیتون یا روغن مایع: به مقدار لازم

آموزش تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی

1. برای درست کردن پاستا ایتالیایی تن ماهی ابتدا پیاز را ریز و حبه‌ای خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را رنده یا میکس کنید. پیازها را روی شعله ملایم گاز و در مقداری روغن مایع یا روغن زیتون فرابکر (پاستاهای ایتالیایی با روغن زیتون فرابکر تهیه می‌شوند به همین خاطر بهتر است شما هم از این نوع روغن استفاده کنید اما اگر طعم روغن زیتون را نمی‌پسندید از روغن مایع استفاده کنید) تفت دهید تا سبک شوند. وقتی پیازها طلایی شدند سیرهای رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق چایخوری زردچوبه به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی هر دو گرفته شود.

2. وقتی که رب کاملا تفت خورد، گوجه فرنگی‌های میکس شده را اضافه کنید و همراه با سایر مواد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را هم اضافه کنید (مراقب میزان نمک باشید، برخی تن ماهی‌ها خوش نمک هستند و بنابراین در اضافه کردن نمک دقت کنید، طعم تند این پاستا هم بهتر به دل می‌نشیند اما میزان تندی بستگی به ذائقه شما دارد).

3. بعد از این‌که آب گوجه فرنگی گرفته شد کنسروهای تن ماهی را اضافه کنید. برای اطمینان بیشتر ابتدا کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس به سایر مواد اضافه کنید. تمام مواد را کمی دیگر با هم تفت دهید و خوب هم بزنید. مایه پاستا ایتالیایی تن ماهی آماده است.

4. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. پاستاها را طبق دستور روی بسته در آب جوش بپزید و آبکش کنید. قبل از اضافه کردن پاستا مقداری روغن و نمک به آب اضافه کنید تا پاستاها به هم نچسبند. بعد از این‌که پاستا پخت و نرم شد، پاستا را آبکش کنید و اجازه دهید کمی آب آن گرفته شود. حالا پاستا را به مایه پاستا اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. مقداری پنیر پارمزان رنده شده به دلخواه روی پاستا تن ماهی بریزید. زیتون سیاه خرد شده، ریحان و جعفری خرد شده را فراموش نکنید چون طعم لذیذ این پاستا ایتالیایی را دو چندان می‌کند

آموزش تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی

نکته طلایی

  • در صورت تمایل پاستا را در یک ظرف مخصوص فر یا مایکروفر بریزید، مقداری پنیر موزارلا روی پاستا بپاشید (مقدار پنیر به ذائقه شما بستگی دارد) و ظرف پاستا را داخل فر بگذارید. وقتی پنیر آب و طلایی رنگ شد، پاستا ایتالیایی تن ماهی شما با پنیر فراوان حاضر است.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
France
21:34 - 1397/11/26
ضرب المثل مریخی؟ کجا با مریخیهای پاستاخور آشنا شدی؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
انجمن پرستاری ایران_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر