پیتزا مرغ سوخاری؛ کافیه فقط امتحانش کنید!
۸۳۵۲۶۴
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
۸۲۱۹ 
دنیای پیتزا پر از تنوع و طعم های مختلفه از پیتزاهای گوشتی و دریایی گرفته تا گیاهی و غیره و خوبی پیتزا هم اینه که همه دوستش دارن پس با خیال راحت میتونیم فقط کمی خلاقیت به خرج بدیم و یه طعم جدید برای پیتزامون بسازیم.

وب‌سایت دو نفره - گلزار نورمحمدیان: دنیای پیتزا پر از تنوع و طعم های مختلفه از پیتزاهای گوشتی و دریایی گرفته تا گیاهی و غیره و خوبی پیتزا هم اینه که همه دوستش دارن پس با خیال راحت میتونیم فقط کمی خلاقیت به خرج بدیم و یه طعم جدید برای پیتزامون بسازیم. مثل پیتزای این مطلب که از یه سس خونگی لذیذ، مرغ سوخاری و فلفل دلمه ای درست شده و فوق العاده خوش عطرو خوشمزه است. پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنین.

مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ سوخاری

  • فیله سوخاری (از هر قسمت مرغ که سوخاری و بدون استخوان باشه میتونین استفاده کنین)
  • گشنیز خرد شده
  • فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
  • پنیر پیتزا
  • سس پیتزا (طرز تهیه سس پیتزا خانگی رو در اینجا ببنین)
  • خمیر پیتزا (طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی رو در اینجا ببینین)

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به مقدار پیتزایی که درست میکنین و سلیقه خودتون برای مقدار استفاده بستگی داره.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

مراحل تهیه پیتزا مرغ سوخاری

1. ابتدا کف یه قالب پیتزا کمی آرد بپاشین و بعد خمیر پیتزا رو کفش پهن کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

2. خمیر رو به سس پیتزای خونگی یا هر سسی که میپسندین آغشته کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

3. حالا ابتدا روی سطح خمیر رو پنیر پیتزا بپاشین و بعد فیله مرغ سوخاری که خرد کردین رو روی سطح پیتزا پخش کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

4. بعد فلفل دلمه ای خرد شده و کمی دیگه پنیر پیتزا اضافه کنین. در نهایت پیتزا رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا بپزه. در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن کنین تا سطح پیتزا طلایی بشه.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

5. حالا پیتزای خوشمزه شما حاضره نوش جان.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
United States
16:28 - 1397/12/06
به به گشنم شد
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۲
غلط کردی گح خوردی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج