كيك نارگيل با ميوه و خامه
۸۳۷۴
۰۶ مهر ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۰
۳۷۷۵۵ 
ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • مواد لازم:  آرد: 200 گرم  
  • كره: 100 گرم 
  • تخم‌مرغ: 2 عدد  
  • شكر: دوسوم ليوان  
  • پودر نارگيل: 50 گرم   
  • روغن مايع: 4 قاشق سوپ‌خوري  
  • بكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري  
  • اسانس نارگيل: 6 قطره  
  • ماست: 2 قاشق غذاخوري



روش تهیه :

 ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. در اين مرحله ماست را با مواد مخلوط مي‌كنيم سپس آرد، بكينگ‌پودر و پودر نارگيل و اسانس نارگيل را در كاسه‌اي ديگر مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. مواد را داخل قالب‌هاي گرد به قطر 6 تا 7 سانتي‌متر كه حدود يك سانتي‌متر ارتفاع دارند تقسيم مي‌كنيم طوري كه مايه كيك نصف قالب را بپوشاند. روي كيك مقداري كمپوت آناناس يا كمپوت هلو قرار مي‌دهيم و قالب را داخل فر مي‌گذاريم. اين كيك روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده است به مدت حدود 45دقيقه پخته و طلايي ‌شوند. بعد از پخت روي كيك 2 تا 3 قاشق غذاخوري شربت قند ريخته و روي هركدام را با خامه، كمپوت ميوه و پسته تزئين مي‌كنيم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج