جاباما
۸۴۲۸۷۷
۱۲ نظر
۵۱۴۰
۱۲ نظر
۵۱۴۰
پ

دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان

سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.

برترین‌ها - وحید محقق: بعضی چیز‌ها را می‌توان شناسنامه یک شهر یا یک استان دانست. مثلا صنایع دستی، مناظر طبیعی، نوع پوشش و حتی غذا‌ها از این دسته هستند. یکی از نمونه‌های اینگونه شناسنامه‌ها را می‌توان خورشت‌های گیلانی دانست که تبدیل به دلیل محبوبیت زیاد تبدیل به یک شناسنامه برای استان گیلان شده است. سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.

همانطور که گفتیم برگ سیر یکی از اصلی‌ترین موادی است که در تهیه این خورش به کار می‌رود، برگ سیر حاوی خواص زیادی است که از جمله آن‌ها می‌توان به بهبود گردش خون، کمک به کنترل سطح کلسترول خون، پیشگیری از بالا رفتن فشار خون، پیشگیری از حمله قلبی، بهینه سازی جریان خون، کاهش قند خون، پیشگیری از لخته شدن خون و افزایش گلبول‌های خون اشاره کرد. در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش سیرابیج را آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش سیرابیج

  • برگ سیر: ۳ دسته
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان کافی

دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان

طرز تهیه خورش سیرابیج

۱. برای تهیه خورش سیرابیج ابتدا برگ سیر‌ها را باید خرد کنید، دقت کنید که برگ‌ها به صورت یکنواخت خرد شوند، این موضوع در زیبایی ظاهر خورش شما نقش خواهد داشت.

۲. بعد از خرد کردن برگ ها، آن‌ها را شسته و در آبکش بریزید تا آّبشان کاملا گرفته شود.

۳. برگ سیر‌ها را در مقداری روغن ریخته و تفت دهید، تنها تفت دادن آن‌ها کافی می‌باشد و نیازی به سرخ کردنشان نیست.

۴. حال زمان اضافه کردن از زردچوبه هاست، این کار را انجام دهید تا برگ سیر‌ها رنگ بگیرند.

۵. فلفل و نمک را اضافه کنید. البته این نکته را باید بگوییم که اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه خورندگان غذا دارد.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در تابه و روی برگ سیر‌ها بریزید و هم بزنید تا جا بیفتند.

۷. خورش زمانی آماده است که تخم مرغ‌ها به خورد سیر رفته باشند. پس از آن می‌توانید آن را در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه خورش سیرابیج

  • توجه داشته باشید که حجم برگ سیر پس از آن که سرخ می‌شود کاهش میابد، پس در مقدار اولیه برگ سیری که می‌خواهید استفاده کنید دقت لازم را داشته باشید.
  • دقت کنید که تعداد تخم مرغ‌ها را باید متناسب با حجم برگ سیر‌ها در نظر بگیرید، مثلا به ازای هر سه دسته برگ سیر که حجم متوسط دارند دو عدد تخم مرغ درشت کافی است.
  • معمولا سرابیج را به همراه نان میل می‌کنند، ولی مصرف آن به همراه برنج نیز یک تجربه بی نظیر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      جالبه غذاهای شمال چقدر تنوع و با مواد در دسترس

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کلا پنج تا دونه مواد بیشتر ندارن فقط هربار دوتاشو باهم قاطی میکنن

    • Dybala

      من خوردم خيلي خوبه ولي بعضي وقت ها بدميشه نميدونم چرا؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        فکر کنم بخاطر اینکه برگ سیرها رو زیاد سرخ می کنی و تلخ میشه
        باید وقتی برگ سیر رو تو قابلمه ریختی با روغن و زردچوبه و نمک و فلفل ، درش رو بزاری تا با آبی که میندازه هم بپزه و بعد سرش رو برداری تا وقتی تخم مرغ می زنی سرخ شه
        خیلی راحته چند بار درست کنی دستت میاد

    • مهسا

      من شمالی هستم اسم این غذا سیروابیج هستش
      برگ سیرها کاملا باید در روغن سرخ بشه تا خوشمزه بشه و تفت دادن کافی نیست
      چون طعم بسیار بدی خواهد گرفت و تجربه ی خوبی نخواهدشد

      پاسخ ها

      • باران

        دقیقا همینطوره اگر خوب سرخ نشه بوی خوبی نمیده ضمن این که حتما با برنج خورده میشه به صورت سنتی .شماله و غذاهای برنجی چطور میگید با نون سرو میشه

    • مهسا

      درضمن این غذای کاملا پلویی هستش و کسی با نان سرو نمیکنه

    • بدون نام

      وای عالیه
      مخصوصا با نارنج تازه یا زیتون پرورده و یا کال کباب
      دلم خواست
      توصیه می کنم همه عزیزانی که میرن شمال حتما امتحان کنن

    • فائزه

      من عاشق غذاهای شمالی هستم مثل خودشون ساده و خوشمزه اند

    • بدون نام

      اه اه سبزی تو تخم مرغ چیه اخه شد غذا

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سبزی نیست و سیره امتحان کن بعد نظر بده

    • مسافر خسته

      در واقع همون نرگسیه فقط بجای اسفناج توش برگ سیر میریزن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج