طرز تهیه ترشی یونانی؛ دو روزه آماده است!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۴۶۴۶۲
۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
۳۴۱۲۷
تهیه انواع ترشی‌های رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی رواج گسترده‌ای در ایران دارد. ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد،

مجله آرگا - زهرا خانزاده: تهیه انواع ترشی‌های رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی رواج گسترده‌ای در ایران دارد. ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد، زیرا هر یک از این مواد دارای خواص بی نظیر برای سلامتی انسان می‌باشند. به همین منظور در ادامه به ارائه طرز تهیه ترشی یونانی می‌پردازیم.

مواد لازم

  • قارچ: ٢۵٠ گرم
  • ذرت شیرین: ٢٠٠ گرم
  • جوانه گندم یا ماش: ١٠٠ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۳ عدد (سبز، زرد، قرمز)
  • زیتون سبز: ١۵٠ گرم
  • زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
  • سرکه: ۲ لیوان
  • فلفل قرمز: ١ قاشق مرباخوری
  • نمک: به مقدار نیاز
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی یونانی؛ دو روزه آماده است!

دستور تهیه ترشی یونانی

۱. در ابتدای کار قارچ‌ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و ۶ دقیقه به آن زمان دهید، تا بپزد. سپس قارچ‌ها را آبکش کنید، پس از سرد شدن آن‌ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

۲. در مرحله بعد قارچ‌ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید، سپس فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال مانند خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه نمایید.

۳. در ادامه طرز تهیه ترشی یونانی لازم است، که از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید و آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

۴. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن‌ها را با هم مخلوط نمایید.

۵. در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

۶. حال که ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید. پس این مدت ترشی به اصطلاح رسیده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2