رضا کیانیان با حبیب احمدزاده و چند هنرمند دیگه حین فعالیت در جشنواره جهانی فیلم فجر به روستاهای سوسنگرد رفتند و این طوری با ملت بندری رقصیدند. دم شما گرم جناب کیانیان.
برترینها: رضا کیانیان با حبیب احمدزاده و چند هنرمند دیگه حین فعالیت در جشنواره جهانی فیلم فجر به روستاهای سوسنگرد رفتند و این طوری با ملت بندری رقصیدند. دم شما گرم جناب کیانیان.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
مگر بنده خدا چکار کرده که باید حسابرسی بشه. رقص جز ذاتی انسان هست و خداوند این حس به شادی و پایکوبی را در وجود انسان گذاشته. احتمالا کیانیان باید تو سر و سینه س بزنه تا بعضی ها بگن آدم خوبیه چون وقتی کسی میرقصه میشه آدم بد و گناهکار.
ایول فقط یه سوال این الان رقص بود حتی بچه ها هم توجیه بودن....فیلم میگیریم ...یه نوجوون قمی با دوستش رفته همسفر ازش پرسید باکی وبرا چی اومدی ؟ گفت با دوتا دوستام اومدم و صدای دیجی تقلید میکنم چنان اجرا کرد که جوانهای خوزستانی براش دست و هورا زدند وادامه شادی خوبه اما کیانیان میرقصید تلویزیون تعلیقش میکرد.......شک نکنید