خبرگزاری تسنیم و به نقل از روزنامه الریاضیه عربستان: باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با تأمین منابع مالی لازم، قرارداد بعدی برانکو ایوانکوویچ امضا و زمینه حفظ و ادامه همکاری با او فراهم خواهد شد. این در حالی است که این سرمربی کروات در فهرست نامزدهای تیم الاهلی جده قرار داشت.
این روزنامه عربستانی در ادامه خبر یادشده آورده است: پرسپولیس با انتشار بیانیه اخیر سعی کرد هوادارانش را از ترس خروج برانکو ایوانکوویچ خارج کند. او یک فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد، اما این باشگاه پیشنهاد امضای قرارداد طولانی مدت پس از توافقنامه اخیر برای پرداخت بدهیهایش را ارائه کرده است.
مثه طرفدارای لنگ آخر تععصبه.
در ضمن یکی مثل علی دایی را نمیخواهیم که فقط برد ناپلئونی و تساوی بیاره و همش درگیری و حاشیه و اعتراض داشته باشه
یه سرمربی خوب بهتره از یازده ستاره است.نمونه های زیادی توی دنیا هست من یونایتد بعد از رفتن فرگوسن،من سیتی قبل از آمدن گواردیولا،آث میلان بعد از رفتن مربیان بزرگ مثل کاپلو و آنچلوتی و ساکی و آمدن مربی های به درد نخورن و مثال های دیگه
پس برانکو دیر یا زود رفتنی است مگر اینکه یا دلار ارزان بشه یا برانکو افت کنه و مشتری هاش را از دست بده
اگه مربی ایرانی بودالان رحمتی هنوزدرتیم ملی بوداون بلایی که رحمتی باباندبازی سراستقلال اورده سرتیم ملی میاورد.مسلمان هم هنوزدراردو پرسپولیس قلیان میکشید.