طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
۸۷۵۰۲۹
۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
۴۹۱۵ 
پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویه ی خوش عطرو بو خوراک های گوشتی یا مرغی.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوش‌طعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار

مواد لازم

  • پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
  • اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار

طرز تهیه:

۱. حالا همه‌ی ادویه‌ها رو داخل یه کاسه بریزین.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار

۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی‌ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه‌های داخلش بر طبق سلیقه‌تون تغییر بدین.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار

نکات:

  • برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
  • در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:34 - 1398/04/06
حالا پودر پاپریکا رو از کجا تهیه کنیم؟!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج