۸۷۹۹۸۹
۷ نظر
۵۰۱۳
۷ نظر
۵۰۱۳
پ

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است.

برترین‌ها: برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند.

درست کردن برنج سرخ کرده خیلی لذت بخش است به همین دلیل من عاشق درست کردن آن هستم. این برنج همان طور که در مطلب برنج سرخ کرده چینی گفتم، این برنج به دلیل مخلوط کردن چندین نوع ماده غذایی مختلف، یادآور خاطرات گذشته و خوردن شکار هفته است.

این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما می‌توانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعم‌های مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر فکر کنید که یک پیتزای هاوایی با برنج سرخ شده همکاری کند؛ بنابراین بسیاری از طعم‌های تازه در ظرف برنج شما وجود دارد.

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

مواد لازم

  • برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • شیر‌نارگیل : ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • آب‌نارگیل یا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد نگینی شده
  • پیازچه: ۱/۳ پیمانه، خرد شده
  • سیر: ۲ حبه، رنده شده
  • زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده
  • آناناس: ۲ پیمانه نگینی شده
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده
  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

طرز تهیه

۱. در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.

۲. برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.

۳. برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

۴. در حالی که برنج استراحت کرده و جا می‌افتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.

۵. فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه.

۶. سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه.

۷. همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی ۱/۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.

۸. تخم‌مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه‌ای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود.

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

۹. برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دل‌خواه همان طور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

نکات مهم

  • قبل از پختن برنج، حتما آن را خوب بشویید و آب آن را کامل خالی کنید در اینصورت برنج چسبناک و شفته نخواهد شد.
  • از کالباس با کیفیت و آناناس تازه استفاده کنید. چون آن‌ها بخش‌های مهم غذا هستند که در ظاهر غذا موثر هستند.
  • از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید. چون مواد شما به دلیل متنوع بودن در هر صورت زیاد خواهند شد و باید جای کافی برای قرار گیری همه آن‌ها و همچنین بهم خوردن همه مواد داشته باشد. در غیر این صورت بخشی از مواد بیرون می‌ریزد.
  • به هیچ عنوان پودر زنجبیل را جایگزین زنجبیل رنده شده نکنید، چون همان طعم را ایجاد نمی‌کند.
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز باعث ایجاد تعادل در رنگ‌ها و تنوع رنگی خواهد شد، اما شما می‌توانید هر رنگی را که دوست داشتید استفاده کنید.
  • استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن سبزیجات به دلیل سبک بودن خیلی بهتر از روغن‌های معمولی است. حتما از روغن زیتون سبک استفاده کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

منبع: cookingclassy

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      شیرنارگیل از کجا تهیه کنیم برای این غذا؟

    • بدون نام

      خیلی خوشمزه میشه ولی تخم مرغ رو نریزید بوی خیلی بدی به غذا میده با پیاز. سیر هم بوش نمیره اصلا خراب میکنه طعمش رو

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقییییییقا یبار مثلا غذای چینی درست کردم خیلی خوب شد بعد تخم مرغ اضافه کردم هرچقدر با ادویه ها تفتش دادم بوی گند تخم مرغش غذا رو خراب کرده بود

    • بدون نام

      اینو باید صبح خورد یا ناهار و شام ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هرچی عشقته بایدی وجود نداره ما لرا صبح ها هم برنج میخوریم

    • بدون نام

      دلم خواست

    • زهرا

      کسی درست کرده؟
      خوشمزه میشه؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج