«مانیکوتی» سیب زمینی را حتما امتحان کنید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۸۷۴۸
۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
۴۳۴۹۹
مانیکوتی، لوله های بزرگی از پاستا است که معمولاً داخل آن را پر می کنند. مانیکوتی معمولاً با سس "بشامل" سفید و سنتی ایتالیایی که از رومانو یا پنیر پارمزان درست شده یا با سس قرمز یا با هر دو سرو می شود.
 
 
 
 
برترین ها: مانیکوتی، لوله های بزرگی از پاستا است که معمولاً داخل آن را پر می کنند. مانیکوتی معمولاً با سس "بشامل" سفید و سنتی ایتالیایی که از رومانو یا پنیر پارمزان درست شده یا با سس قرمز یا با هر دو سرو می شود.



داخل آن با پنیر ریکوتا و اسفناج و ... پر می شود. در اینجا روش تهیه مانیکوتی با سیب زمینی آموزش داده شده است.  

مواد لازم برای پاستا:


•  3 فنجان آرد

•  4 عدد تخم مرغ

• ربع فنجان روغن زیتون

• نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:


• 1 عدد پیاز

• 3 حبه سیر

• روغن زیتون

• نمک، فلفل قرمز

• رب گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه فرنگی

• آویشن

مواد لازم برای داخل مانیکوتی:

•  3 عدد سیب زمینی

• 1 دسته ریحان

• 2 فنجان پنیر ریکوتا

• 2 فنجان پنیر موزارلای رنده شده

• 2 عدد تخم مرغ

• نمک به مقدار لازم

روش تهیه:


1. برای تهیه پاستا، آرد را داخل کاسه ای بریزید و به آن تخم مرغ ها، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید. با چنگال تخم مرغ ها و نمک و روغن را بزنید تا کم کم با آرد مخلوط شود. وقتی خوب مخلوط شد، شروع کنید و با دست هایتان خمیر را ورز دهید. وقتی خمیر یکنواختی بدست آمد آن را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و بگذارید 15 دقیقه بماند.



2. برای تهیه سس، پیاز و سیر را خرد کنید. کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و پیاز را ده دقیقه تفت دهید. سپس سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر حرارت دهید. کنسرو گوجه فرنگی (یا رب) و آویشن را اضافه کرده و 15 دقیقه بپزید. سپس آن را از روی شعله بردارید.



3. برای تهیه مواد داخل مانیکوتی، سیب زمینی ها را حدود یک ساعت بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و داخل کاسه ای خوب له کنید. ریحان را نیز خرد کنید. حالا همه مواد را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.



4. خمیر پاستا را به نازک ترین لایه ممکن درآورید. آن را به دو مربع بزرگ ببرید که داخل ظرف فر خوب جا بگیرد. این دو مربع را به مدت دو دقیقه در آب جوش بیندازید و سپس درآورید. حالا آن را روی بشقاب یا تخته ای پهن کنید و یک قاشق پر از مواد داخل مانیکوتی را به آن اضافه کنید. پاستا را دور آن بپیچید و آن را روی ظرف فر بگذارید. باید به زیر آن کمی سس زده باشید. این کار را برای همه مواد انجام دهید تا در نهایت حدود 12 مانیکوتی داشته باشید.





5. برای پخت مانیکوتی، سس باقیمانده و کمی موزارلا روی آن بریزید و حدود یک ساعت ظرف را داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا مانیکوتی بپزد. اگر روی آن طلایی نشد، بگذارید کمی بیشتر در فر بماند. سپس از فر درآورید و سرو کنید.




انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
21:13 - 1392/12/01
می خوام.........................................
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان