۸۹۲۱۵۱
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

بازگشت ۲ آبی‌پوش با چراغ سبز استراماچونی

۲ بازیکن تیم فوتبال استقلال بعد از مشورت با مسئولان این باشگاه و موافقت استراماچونی از فردا به تمرینات تیم استقلال باز خواهند گشت.

خبرورزشی: هفته گذشته آندره‌آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی استقلال اعلام کرد رضا آذری و زکریا مرادی دو بازیکن جوان استقلال می‌توانند تیم جدید خود را معرفی کنند و بهتر است این ۲ بازیکن در تیم های دیگر به دنبال کسب تجربه باشند.

این ۲ بازیکن هم بعد از این اتفاق دیگر در تمرینات استقلال شرکت نکردند اما قرار است هر ۲ بازیکن به تمرینات تیم فوتبال استقلال برگردند. ظاهرا هر ۲ بازیکن در توافق با مسئولان باشگاه استقلال اعلام کرده‌اند می‌توانند نظر سرمربی تیم را عوض کنند.

از سوی دیگر باشگاه استقلال هم تصمیم دارد سرمایه‌های جوان خود را حفظ کند و به همین دلیل قرار است آذری و مرادی از روز شنبه در تمرینات استقلال شرکت کنند و به جمع آبی پوشان برگردند.

پیش از این روح‌الله باقری، رضا کریمی و آرمین سهرابیان با نظر استراماچونی از تیم فوتبال استقلال جدا شده‌اند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعا آذری گوهر نابیه نباید به راحتی از دستش بدیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      زارت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج