طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۸۹۷۹۴۵
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷
۱۱۴۶۷ 
خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و ... اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.

برترین‌ها: خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و ... اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.

مواد لازم

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بادمجان متوسط: ۵ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.

۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله
۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 22
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:14 - 1398/05/28
ببخشید چوچاق چی هست حالا؟
پاسخ ها
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
یه نوع سبزی شمالی هست
حدیث
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
یک سبزی بسیار بسیار خوشمزه شمالی که خودرو هست. حتما رفتید شمال تهیه کنید عالیه
Iran, Islamic Republic of
13:15 - 1398/05/28
میشه لوسبازی رو بس کنین لطفا آشپزهای محترم و بگید خورش فسنجانی میخواهیم درست کنیم که به دلیل نبودن منابع مالی مرغ یا ( زبونم لال) گوشت را حذف کرده و بادمجان خالی اضافه میکنیم......برای نفخ معدتون هم خوبه.....یه کبریت شب بزنین ....انشاالله صبح تو راس الخیمه میایین پایین......والله...
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
ماشالا به اینهمه اطلاعات و اگاهی و زیرکی.نابغه اول بفرمایید یه سرچ تو نت بزنید و ببینید که یه همچین غذایی هست.و غذای محلیه.در ضمن خیلی از غذاهای شمالی ترکیبات ساده مثل سبزی و تخم مرغ دارن و به خاطر نوع ادویه و طرز پخت متفاوتشون مزه های متفاوتم دارن.ادم میاد نظراتو میخونه سرش دود میکنه.با مرغ و گوشت غذا اموزش میدن ملت یقه میدرن که پول نداریم.بدون اینا اموزش میدن میان میگن این لوس بازیا چیه.چتونه واقعا؟
حدیث
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
نه اینطور نیست این غذا واقعا یک غذای جدا از فسنجان هست با طعم کاملا متفاوت
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
جالب بود، فسنجانی که به جای گوشت بادنجان دارد! این شمالیها هم چه سلیقه های متفاوتی دارند و با بادنجان چه ها می کنند. من که عاشق بادنجونم.
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
این غذا با فسنجون فرق داره کلا. یه غذای محلیه. چرا اینجوری میکنید وقتی اطلاعات کافی ندارید. کسی که گردو میخره حتما میتونه مرغشم بخره. ولی این غذا دستور پختش گیاهیه و بدون گوشت
France
13:48 - 1398/05/28
خورش. خورش. درست بنویسیم.
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
خورش و خورشت دوتاش درسته
Iran, Islamic Republic of
14:45 - 1398/05/28
بادمجون و سیر و تخم مرغو از شمالیا بگیری هیچ غذایی نمیمونه براشون
پاسخ ها
حدیث
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
اتفاقا غذای شمالی ها تنوع خیلی زیادی داره اما یکسری از غذاها معروف شده
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
دقیقاً!
Sweden
15:31 - 1398/05/28
خوشمزه به نظرمیاد ولی اگه من درست کردم گوشت مرغ هم بهش اضافه میکنم
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
مامان منم ی خورش خوشمزه ی شمالی بلده که تو دستورش مرغ نیست.ولی خودش مرغ میریزه خیلییی بهتر میشه.
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
من باشم گوشت میریزم (گوشت گوسفند) چون همۀ ترکیبش سردی بود لااقل گوشت، گرمه. مرغ سرده
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
9:00
گردو به شدت گرمیه.
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
این غذا با فسنجون طعمش خیلی فرق میکنه به دلیل سبزیجات، اگر درست کنین و میل کنین عاشقش میشین، و اینکه واقعا به م غ یا گوشت نیاز نداره، گردو به دلیل کالری بالا یی که داره بهتره با سبزیجات ترکیب بشه مثل این غذا
-
18:43 - 1398/05/28
گردو به این گرونی حیفه با بادمجان خوب تو تیکه مرغ بندازین تو ش بشه فسنجون
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
والّا. ولی خوب تنوّعه دیگه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج