کوکتل میگو
۹۰۰۳
۰۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۹
۴۴۸۰۴ 
مصرف مداوم ماهی و میگو ایمنی بدن را در برابر سه نوع سرطان خون، مغز استخوان و دستگاه لنفاوی افزایش می‌دهد. میگو نیز منبع غنی از املاحی چون کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، مس و منگنز به شمار می‌رود.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  • میگوی پاک‌شده: 350 گرم
  • کرفس ریزشده:  3 ساقه
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی حلقه‌شده: 2 عدد
  • سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و  فلفل سیاه : به مقدار لازم



 طرزتهیه

کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه می‌کنیم. این کار بوی زخم میگو را می‌گیرد و برای سرو درون بشقابی گوجه‌های حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجه‌ها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.



فوت آشپزي

اگر می‌خواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:03 - 1390/07/09
عالیه متشکرم
Iran, Islamic Republic of
12:46 - 1390/07/17
خوب بود
Iran, Islamic Republic of
14:13 - 1390/07/18
خواهش میکنم خمیری که میگو رو به آن آغشته میکنند بهد در تابه سرخ کرده و کامتا پفکی می شود رو نیز آموزش دهید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج