۹۰۳۰۸
۶ نظر
۵۰۱۳
۶ نظر
۵۰۱۳
پ

زنان ایرانی تبار در نقاط مختلف دنیا با پست های سیاسی حساس

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!

ایرانی ها برایشان فرقی ندارد کجای دنیا هستند. هر جا باشند باید بهترین باشند. همین است که به هر طرف که نگاه می کنی، یک ایرانی را می بینی که یک طرف کار را دستش گرفته. یکی فضانوردشده و دیگری آن یکی یک تیغ جراحی و مهارتی عجیب.

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!





همشهری جوان: ایرانی ها برایشان فرقی ندارد کجای دنیا هستند. هر جا باشند باید بهترین باشند. همین است که به هر طرف که نگاه می کنی، یک ایرانی را می بینی که یک طرف کار را دستش گرفته. یکی فضانوردشده و برای خودش سازمان فضایی خصوصی دارد و آن یکی یک تیغ جراحی و مهارتی عجیب. یکی در یاهو کار می کند وآنیکی در گوگل. این وسط زن ها هم کم از مردها ندارند.این روزها کلی بانوی ایرانی توی گوشه و کنار دنیا هستند که با پست و مقام بالایی دارند اسم ایران را توی ذهن ها می آورند.

گلی عامری یزدی

زمانی معاون وزیر در امور آموزشی و فرهنگی وزارت امور خارجه آمریکا بود. دانش آموخته استنفورد و دانشگاه پاریس و عضو حزب جمهوریخواهان. البته خانم سیاستمدار برای رسیدن به این پست دردسرهای زیادی کشید، آن هم فقط برای اینکه قصد داشت برای راه انداختن یک گروه لابی که قرار بود برای لغو تحریم های تجاری آمریکا علیه ایران فعالیت کنند، پول جمع کند.

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!

عامری در سال ۲۰۰۷ با ارسال نامه ای به ایرانیان ثروتمند مقیم آمریکا از آنها خواست به یک سازمان جدید که هدف از تشکیل آن رایزنی با دولت فدرال برای لغو محدودیت های تجاری علیه ایران بوده، کمک مالی کنند اما نمایندگان کنگره او را احضار کردند و کلی از خانم سیاستمدار حرف کشیدند. عامری که پیش از مقام معاونت آموزشی، عضو ایرانی هیات نمایندگی آمریکا در کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل بود، کلی به کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا درباره خط و ربطش توضیح داد. گویا نماینده ها از اینکه او با همه تحریم ها در سال ۲۰۰۳ در یک کنفرانس بین المللی از راه دور در اصفهان شرکت کرده بود، بیشتر ناراحت بودندتا کمک به لغو تحریم ها!

فردوس فرودستان

خبرنگار آزاد ایرانی تبار آلمانی که در سپتامبر ۲۰۱۲ به عنوان سخنگوی جدید یوآخیم گاوک، رئیس جمهورآلمان انتخاب شد. فردوس فرودستان متولد سال ۱۹۶۰ درفرایبورگ آلمان از مادری آلمانی و پدری ایرانی است. خانم فرودستان در سوییس، ایران و آلمان در خوانده و دانش آموخته رشته های علوم سیاسی و حقوق است. گویی کلی کتاب هم تا امروز درباره مهاجرت و همگرایی با جامعه میزبان نوشته.

فرودستان همسر میشاییل وسپر از بنیانگذاران حزب سبزهای آلمان، وزیر مسکن و قائم مقام نخست وزیر سابق ایالت مرکزی نوردراین وستفالن است. البته موفقیت روزنامه نگار ایرانی به خاطر همسر سیاستمدارش نیست. او سال هاست که به عنوان مجری با رادیو و شبکه تلویزیونی غرب آلمان همکاری دارد و در روزنامه های معتبر فرانکفورتر روندشاو ستون نویس بوده.

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!

سخنگوی ایرانی تبار رئیس جمهور آلمان دو جایزه «تئودور ولف» و «زیبنفایفر»را همدر آلمان دریافت کرده است. یکی از طرف انجمن وکلای آلمان و دیگر به خاطر سال ها فعالیت در زمینه روزنامه نگاری آزاد!

ماریا خرسند

به او مادر معنوی بلوتوث می گویند؛ برای اینکه در سال ۱۹۸۷ مدیریت پرذوژه بلوتوث را با بیش از ۲۰۰ مهندس و کارشناس در شرکت اریکسون برعهده گرفت و با سیاستگذاری های درست خودش کاری کردکه خیلی زد این فناوری پیچیده روزگار خودش وارد بازار شد.

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!

خرسند که چند وقتی است به مدیرعامل شرکت مشهور تولید سخت افزار دل در سوئد منصوب شده، همه اسم و رسمش را مدیون زمانی است که در سال ۲۰۰۱ به مدیریت بخش تکنولوژی لایسنسینگ شرکت اریکسون منصوب شد. ماریا خرسند متولد سال ۱۹۵۷ در شهر ساری است که در سال ۱۹۷۵ به لس آنجلس مهاجرت کرده و فوق لیسانس رایانه اش را از دانشگاه فولرتون کالیفرنیا گرفت.

هر چندکه خودش می گوید هیچ وقت به صنعت آی تی علاقه نداشته و همیشه دوست داشته روانشناسی بخواند اما جالب است که بدانید این مدیر موفق صنعت آی تی در ابتدا چندان علاقه ای به تحصیل در رشته رایانه نداشته و قصد تحصیل در رشته روانشناسی را داشت. خرسند نشان عالی افتخار را از دولت سوئدگرفته و الان مدت هاست که به عنوان مشاور در وزارت ارتباطات این کشور کار می کند.

مینو اخترزند

توی کشور سرمازده سوئد ایرانی زیاد است. جمعیتی که بیشتر به هدف ادامه تحصیل و گذراندن مدارج بالای تحصیلی به این کشور می روند اما این وسط خیلی کم پیش می آید که در سرمای قطبی آنجا بتوانند به منصب دولتی بالایی برسند؛ کاری که فقط از مینو اختر زند ۵۷ ساله برآمده.

همیشه پای یک زن ایرانی در میان است!

زنی ایرانی که این روزها در سوئد به بانوی خط آهن معروف است. او که در سال ۱۳۳۵ در تهران متولد شده دوران کودکی و نوجوانی را در تهران گذراند و بعد در ۱۷ سالگی به استکهلم سوئد مهاجرت کرد. خانم اختر زند در سال ۱۹۷۸ در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه سلطنتی تکنیک استکهلم فارغ التحصیل شد و از همان زمان به دل کار زد، آنقدر که این روزها مدیرعامل شرکت راه آهن سوئد (بان ورکت) است و دارنده جایزه پرقدرت ترین پست مدیریت این کشور. البته این خانم ایرانی در سال ۲۰۱۰ میلادی به سمت استانداری یونشوپینگ سوئد منصوب شد. او اولین ایرانی بود که سمت استانداری را در سوئد به عهده می گرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      همشون باعث افتخارند

    • بدون نام

      دم همشون گرممممم....

    • مرجان

      بفرماییداینهم زنان ایرانی ...بله اگه بذارندومحدودیت نباشه مردهارو هم پس میزنند

      پاسخ ها

      • علی

        دیگه یه تعریفی کردم پر رو نشید.

      • ارسلان

        مرجان عزیز، تو هزار تا مرد سه تا زن گل کردن، جو گیر شدی؟ اون روزی که شما زنا بخواین از لحاظ عقلی از مردا جلو بیفتین، هیچوقت نمیاد، خیالت راحت

    • بدون نام

      چو زن راه بازار گیرد بزن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج