جاباما
۹۰۸۱۴۰
۸ نظر
۵۰۲۰
۸ نظر
۵۰۲۰
پ

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

به بهانه ورود شخصیت «آقا اخگر» به قصه سریال «مانکن»، درباره کاراکتر‌های مشابه «بزرگ آقا» در سریال‌های نمایش خانگی نوشته‌ایم.

روزنامه خراسان - مائده کاشیان: پس از سریال «شهرزاد» و خلق کاراکتری با شمایل و منش «بزرگ آقا» که البته خود او هم از کاراکتر «پدرخوانده» معروف در هالیوود گرفته شده بود، انگار حضور چنین شخصیتی در آثار مختلف نمایش خانگی، تبدیل به یکی از ارکان اصلی قصه و اپیدمی شد.

رئیس یک گروه مافیایی که با قدرت و ثروتش حکمرانی می‌کند و در هر اتفاقی حکم دست‌های پشت پرده را دارد. این الگوی کلی شخصیت «بزرگ آقا» ست که پس از «شهرزاد»، در سریال‌هایی مانند «ممنوعه» و «رقص روی شیشه» تکرار شد و این تکرار به تازگی با سریال «مانکن» و «آقازاده» نیز ادامه یافته است.

به بهانه ورود شخصیت «آقا اخگر» به قصه سریال «مانکن»، درباره کاراکتر‌های مشابه «بزرگ آقا» در سریال‌های نمایش خانگی نوشته‌ایم.

بزرگ آقا در سریال شهرزاد

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

گفتیم شخصیت «بزرگ آقا» در سریال «شهرزاد» شبیه «پدرخوانده» است. او فرد ثروتمند و بانفوذی بود که ابهت خاصی داشت، قانون‌هایی را که مورد تأیید خودش بود تعیین و اجرا می‌کرد، اجازه نمی‌داد کسی به قدرت برسد و جایگاه او را تصاحب کند. افراد زیادی زیر دست این شخصیت کار می‌کردند و همه آن‌ها منتظر بودند تا او دستور انجام کار خاص، جنایت یا قتلی را صادر کند. این کاراکتر پشت‌پرده تمام اتفاقاتی بود که در قصه سریال می‌افتاد، یک سر همه حوادث و ماجرا‌ها به او می‌رسید و سرنوشت همه شخصیت‌های مهم در دستان او بود.

اویس تجنگی در سریال ممنوعه

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

شخصیت «تجنگی» در سریال «ممنوعه» هم نسخه به‌روزشده کاراکتر «بزرگ آقا» بود! او شخصیت جدی، سخت‌گیر و بدجنسی بود که فرزندش «سامی» را مجبور به ادامه زندگی با زنی کرده بود که علاقه‌ای به او نداشت و از طرفی هم اجازه نمی‌داد با «برکه» دختری که به او علاقه‌مند شده بود ازدواج کند. دقیقاً مانند «بزرگ آقا» که «قباد» و «شهرزاد» را مجبور به ازدواج با یکدیگر کرد. «تجنگی» حتی مانند «بزرگ آقا» که پدر واقعی «قباد» نبود، پدر اصلی «سامی» نبود! او از لحاظ ظاهری هم بی‌شباهت به «بزرگ آقا» نبود و عصایی در دست داشت.

میرخان در سریال رقص روی شیشه

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

کاراکتر «میرخان» در سریال «رقص روی شیشه» هم یکی دیگر از شخصیت‌هایی بود که ما را به یاد «بزرگ آقا» می‌انداخت. او هم رئیس پیر یک گروه شبه مافیایی بود که اموال زیادی داشت و کافی بود دستور دهد تا دارودسته‌اش کلک کسی را که می‌خواهد بکنند.

او مانند دیگر شخصیت‌های قدرتمند پشت پرده، دشمنان زیادی داشت و اموالش در خطر بود. «میرخان» مانند «پدرخوانده» خانواده‌ای داشت که همه از او حساب می‌بردند، طوری که وقتی دستوری صادر می‌کرد، فرزندانش چاره‌ای جز مخالفت نداشتند و اطاعت، تنها کاری بود که انجام می‌دادند.

آقا اخگر در سریال مانکن

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

دیگر نمونه شخصیت «بزرگ آقا»، «آقا اخگر» در سریال «مانکن» است. این شخصیت تازه وارد قصه شده و نقش او را محمدرضا فروتن بازی می‌کند. «آقا اخگر» مرد بسیار ثروتمندی ا‌ست که حضورش کافی است تا رقیبان را از میدان به در کند.

او مانند «بزرگ آقا» کلاه بر سر نمی‌گذارد و عصا به دست نمی‌گیرد، اما تیپ مشکی می‌زند، پالتوی بلندی به تن دارد و دستکش‌های چرم می‌پوشد؛ با شباهت‌هایی واضح به «ویتو کورلئونه» در «پدرخوانده». «اخگر» به نوچه‌هایش دستور قتل کسی را داده و با دادن پول به خانواده‌اش اجازه شکایت به آن‌ها نمی‌دهد و به شیوه خودش عدالت را اجرا می‌کند.

حاج حسن در سریال آقازاده

تکثیر «بزرگ‌آقا» در شبکه‌ی نمایش خانگی

تازه‌ترین نسخه «بزرگ آقا»، شخصیت «حاج حسن» در سریال «آقازاده» است. هرچند که هنوز خبر آغاز فیلم برداری این سریال منتشر نشده، اما طبق اخبار و اطلاعاتی که از سریال منتشر شده است جمشید هاشم‌پور در این مجموعه نقش شخصیت قدرتمند، چهره‌ای خاص و در سایه را دارد که رد پا و اثرش پشت‌پرده همه اتفاقات دیده می‌شود. هنوز «آقازاده» و کاراکتر حاج‌حسن را ندیده‌ایم، اما به نظرتان این ویژگی‌ها راه و رسم چه نوع شخصیتی را در ذهن تداعی می‌کند؟! علاوه بر این، نام سریال هم حاکی از این است که بزرگ آقای تازه‌ای در راه است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ننه نجم الدین

      مشابه آن در سریالهای زیادی دیده می شود مثل گنجعلی در پایتخت، منوچهر آذر در اخراجی ها ، آقا رکنی در سمت خدا و.... پس ، چیز جدیدی نیست

    • بدون نام

      فقط تجنگي

    • مسلمان

      اگه فیلم پدرخوانده ساخته نمیشد ، کارگردانهای ما از روی چه کسی میخواستن کپی کنن . بدبختی اینجاست که چنان افتضاح کپی میکنن که فیلم اصلی رو هم از چشم آدم میندازن .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شخصا سریال شهرزاد رو دیدم و شخصیت پدر خوانده رو عالی در آورده بودن اتفاقا

    • بدون نام

      چون از این آقا بزرگ ها در ایران فراوان داریم و این واقعیتی غیر قابل انکار است

    • بدون نام

      خالا یه شهرزاد ساختید همه رو متهم به کپی برداری از اون سریال میکنید فیلم قدیمی میسازن میگید کوی شهرزاد مثلث عشقی میسازن میگید کپی شهرزاد عشق زوری میسازن میگید کپی شهرزاد اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم قبل همه اینها تمام این شخصیتها شخصیتهای همیشگی فیلمهای ترکیه ای بوده ...چه وضعشه نویسنده دستش به قلم نرسیده انگ کپی میزنید
      در ضمن اخگر بیشتر شبیه شخصیت های سریال ترک هست ادم بد پولداری و پر قدرتی جوان که عاشق شخصیت مثبت اصلی فیلم میشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        موافقم کاملا

    • بدون نام

      فقط و فقط دون سالیاری

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج