مرغ بامبوشوت و قارچ سياه
۹۴۳۹
۰۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۱
۳۱۱۱۵
زنجبيل تازه را براي سرماخوردگي و آنفولانزا به کار ببريد و زنجبيل خشک شده را جهت درمان سرگيجه و تهوع مصرف کنيد./ دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  •   سينه مرغ بدون استخوان: 600گرم
  •   قارچ چيني: 8عدد
  •   بامبوشوت برش​خورده: 20تکه
  •   فلفل دلمه رنگي: 2عدد
  •   پيازچه: 2عدد
  •   زنجبيل تازه خرد شده: نصف قاشق غذاخوري
  •   سوياسس: نصف فنجان
  •   آب مرغ: يک فنجان
  •   آرد ذرت: 50گرم
  •   تخم مرغ: يک عدد



 طرزتهیه

ابتدا سينه مرغ را به ابعاد کوچک، برش زده و آماده مي​کنيم. قارچ چيني و بامبوشوت و فلفل دلمه(چند رنگ) را به اندازه​هاي دلخواه برش مي​زنيم. پيازچه و زنجبيل را خرد کرده و  در محلول آرد ذرت و تخم​مرغ مخلوط مي​کنيم و سپس تابه را روي اجاق قرار مي​دهيم.

 مقداری روغن داخل تابه ريخته و با حرارت زياد روغن را داغ مي​کنيم و سپس تکه​هاي مرغ را کم​کم با دست داخل روغن مي​ريزيم. حدود يک دقيقه طول مي​کشد که مرغ سرخ شود  و پف کند. سپس مرغ را کنار مي​گذاريم.  مقداري آب داخل تابه مي​ريزيم تا جوش آيد. سپس بامبو شوت و قارچ چيني و فلفل دلمه را داخل تابه ريخته کمي حرارت مي​دهيم تا نرم شود(حدود30ثانيه) و کنار مي​گذاريم.  بعد از آن پيازچه و زنجبيل را به آن اضافه مي​کنيم بعد از چند ثانيه که کمي تفت خوردند، مرغ و بامبو شوت وقارچ چيني و فلفل دلمه را به آن اضافه مي​کنيم  و مقداري سوياسس و آب مرغ و نمک چيني افزوده، کمي حرارت مي​دهيم و در انتها کمي محلول آرد ذرت و آب به آن مي​افزاييم.



فوت آشپزي

دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.



 نکته:

براي تهيه محلول آرد ذرت و تخم​مرغ، مقداري آب و آرد ذرت و سفيده تخم​مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم مي زنيم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج