تکنیک های خانه داری برای همه خانم ها
این كيك شوهرتان را عاشق شما می کند
كيك پختن از آن كارهايي است كه به قول معروف لم دارد؛ بايد بارها آن را درست كرده باشيد تا بتوانيد يك كيك بيعيب درست كنيد. معمولا لم ياد دادني نيست و با تجربه به دست ميآيد اما اين ۶ تكنيك به عقيده بسياري از آشپزهاي حرفهاي، لم اصلي كيك پختن است؛
كيك پختن از آن كارهايي است كه به قول معروف لم دارد؛ بايد بارها آن را درست كرده باشيد تا بتوانيد يك كيك بيعيب درست كنيد. معمولا لم ياد دادني نيست و با تجربه به دست ميآيد اما اين ۶ تكنيك به عقيده بسياري از آشپزهاي حرفهاي، لم اصلي كيك پختن است؛ اگر آنها را بدانيد هيچوقت كيكتان خراب نخواهد شد.
1- از مصرف تخممرغ سرد اجتناب كنيد
معلوم است كه ميدانيد بايد قبل از پختن كيك كره را بيرون بگذاريد تا به دماي اتاق برسد اما خيليها با تخممرغ اين كار را نميكنند. درصورتي كه اگر تخممرغ سرد را در مايه كيك استفاده كنيد، موادتان بهخوبي با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت كافي براي گرم كردن مواد نداريد، كره را به تكههاي كوچك تقسيم كنيد و براي ۵ ثانيه، فراموش نكنيد، فقط ۵ ثانيه در مايكروويو بگذاريد. براي گرم كردن تخممرغها هم ميتوانيد آنها را در يك ظرف پر از آب گرم براي چند دقيقه غوطهور كنيد.
2- آرد را به درستي اندازه كنيد
آرد را با قاشق در پيمانه اندازهگيري كنيد و روي آن را حتما با چاقو صاف كنيد. هيچوقت آرد را با پيمانه از بسته آن برنداريد چون آرد فشرده شده و بيشتر از چيزي كه براي درست كردن كيك از روي دستورتان نياز داريد آرد در پيمانه جمع ميشود.
3- براي چرب كردن كف قالب از برس مخصوص استفاده كنيد
اگر كره را در قالب بيندازيد و درست همه جاي آن را چرب نكنيد، كيك در بعضيجاها به قالب ميچسبد. كره بايد كاملا همگن در ته قالب پخش شود. كره كاملا نرم شده را با قاشق برداريد، برس را روي آن بكشيد و با دقت با برس همه جاي قالب را چرب كنيد. اگر برس در دسترس نداريد، ميتوانيد از يك تكه پنبه براي چرب كردن قالب استفاده كنيد.
4- تا جايي كه ميتوانيد قالب را نزديك به مركز گرما در فر قرار دهيد
ميدانيد كه بايد حتما فر را از قبل گرم كرده باشيد اما قالب را در فر گذاشتن تكنيكهاي ديگري هم دارد. پنجره وسط هميشه بهترين مكان است. سعي كنيد، قالب در مركز گرماي فر قرار بگيرد. علاوه بر اين دقت داشته باشيد قالب به هيچ وجه به ديوارههاي فر نچسبد چون حرارت در بخشي از قالب بالاتر ميرود. اگر ميخواهيد چند قالب را با هم در فر بگذاريد، آنها را تا جايي كه ميتوانيد در فر پخش كنيد.
5- قالب را هنگام پخت بچرخانيد
چرخاندن قالب در فر پخت يكنواخت كيك را تضمين ميكند. بايد صبر كنيد حدود دو سوم از زمان پخت كيك بگذرد تا كيك كاملا خودش را بگيرد، بعد قالب را بچرخانيد و اگر لازم است آن را در فر جابهجا كنيد و اجازه دهيد يك سوم زمان باقيمانده با زاويه ديگري بپزد.
6- براي ماليدن خامه كيك را وارونه كنيد
پشت كيك معمولا صافتر است. ميتوانيد براي درست كردن كيكهاي لايهاي كيك را برگردانيد و پشت آن را خامه بماليد. اگر روي كيك شما به اندازه كافي صاف نيست، ميتوانيد كمي از آن را با چاقو ببريد تا صاف شود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
پ
نظر کاربران
ما که نداریم می خواد خوشحال بشه یا ناراحت فرق نمی کنه.......................
وتقعاً مفيد و جالب بود
دست نويسندش درد نكنه
بابايي من عاشق كيكه
مهسا جون فقط خودمو خودت .........