غذا‌هایی که نباید در فست فود‌ها سفارش بدهیم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۵۱۱۷۷
۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۸
۱۹۰۸۸
تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده‌اند؟ در فست‌فود‌ها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست.

ایرنا: تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده‌اند؟ در فست‌فود‌ها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست.

گاهی اوقات به علت خوردن همین غذاهای پر ادویه ممکن است مسموم شویم؛ ولی نمی‌دانیم مشکل دقیقا از کدام مواد غذایی‌ بود که خوردیم. لیست‌ غذاهایی را که، به گفته گارسون‌های فست‌فودها، بهتر است سفارش ندهیم را گردآوری کرده ایم که باهم می‌خوانیم.

۱. انواع سالادها سبزیجات

حدود ۵ سالی است که در فست‌فودها به منوی غذاها، سالادها را هم به منظور داشتن غذاهای سالم اضافه کردند. غذاهایی که سرخ کردنی نباشند و برای کودکان و سالمندان هم مناسب باشند؛ اما به توصیه گارسونی که به مدت ۲ سال در ۲ مرکز بزرگ فست‌فود کار می‌کرده انواع سالادها را به علت اینکه با دست شسته و خرد می‌شوند ابدا سفارش ندهید؛ زیرا موضوع عدم رعایت بهداشت مطرح است.

۲. بزرگ‌ترین سایز سیب‌زمینی سرخ کرده

وقتی که به غذاها و قیمت‌های منو نگاه می‌کنید و می‌خواهید سفارش بدهید سعی ‌کنید گول قیمت کمتر و سایز برزگ‌تر را نخورید. نیکی، کسی که چند وقتی در یک فست‌فود کار می‌کرد، می‌گوید: «من تازه متوجه شدم هیچ کسی همه بشقاب بزرگ سیب‌زمینی سرخ کرده را نمی‌خورد. اگر هم بخورد باعث می‌شود از آن زده شود و دیگر حال خوب بعد از سیر شدن را ندارد». بله کاملا درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش می‌دهید که از جنبه اقتصادی برای‌تان کم‌تر حساب شود؛ ولی شما فقط به اندازه همان ظرف کوچک‌تر می‌خورید.

۳. ماکارونی و پنیر

به گفته یکی از کارکنان یک فست فود: «آنها همیشه ماکارانی‌ها را از قبل آماده می‌کردند؛ نه صبح همان روز بلکه شاید هفته پیش، زمانی که شما سفارش می‌دهید فقط ماکارانی ها را با پنیر گرم می‌کنند و در ظرف‌های کلاسیک زیبا سرو می‌کنند». همه ما می‌دانیم که اکثر غذاهای فست‌فودها از قبل آماده هستند ولی ماکارانی این خاصیت مواد نگه دارنده را در زمان پخته شدن ندارد و اگر در روزهای قبل آماده شده باشد می‌تواند همان دلیل مسمومیت‌ باشد.

۳. سالادهای تُن ماهی دار

تن‌ماهی به علت مواد نگهدارنده‌ای که دارد باید قبل از مصرف، در داخل ظرف آکبند خودش ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشد و بعد سرو شود. در صورت هر گونه سهل انکاری و بی توجهی به تاریخ کنسرو ممکن است حتی منجر به مرگ شود. پس لطفا در رستوران‌ها و فست‌فودها تن ماهی نخورید. به گفته یکی از کارکنان فست‌فودهای معتبر: «آنها هفته‌ای یکبار تن‌ ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می‌کردند» این یکی از خطرناک‌ترین کارهایی است که یک فست‌فود می‌تواند انجام دهد؛ زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می‌شوند.

۴. میوه‌ها و سبزیجات تزئینی

برخی از فست‌فودها در سرو غذاها از میوه‌ها و سبزیجات برای تزئین بشقاب استفاده می‌کنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزئین هستند؛ زیرا برای زیباتر شدن به آنها گارنیش می‌زنند که براق‌ و خیره‌کننده باشند. گارنیش برای هضم در معده، روده و کبد مشکلاتی را ایجاد می‌کند. بهتر است به سبزیجات و میوه‌های زیبای کنار بشقاب‌تان فقط نگاه کنید.

۵. ساندویچ‌های ماهی

در رستوران‌ها، اغلب غذاهای دریایی جزو غذاهای سالم هستند؛ ولی نه در فست‌فودها. کاریتی، کسی که در شمال کارولینا زندگی می‌کند و گارسون فست‌فود است می‌گوید: «شاید مردم ندانند، ساندویچ ماهی یکی از ناسالم‌ترین‌های منو فست‌فودهاست». از سفارش دادن میگوسوخاری و انواع دیگر غذاهای دریایی در فست‌فودها پرهیز کنید. یکی از دلایل این است که، غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمی‌شود همراه با روغن‌های دیگر غذاها سرخ کرد و کاری که آشپزهای فست‌فودی انجام می‌دهند این است که روغن مخصوص ماهی و میگو را تا هفته‌ها و ماه‌ها عوض نمی‌کنند.

آن چیزی را سفارش دهید که همه تعریف می‌کنند

هر رستوران و فست‌فودی به یکی از غذاهایش خیلی معروف است. شما هم سعی کنید همان را سفارش دهید؛ زیرا پر سفارش است و کمتر امکان دارد مانده باشد و این موضوع که، اکثر اغذیه‌ فروشی‌ها بر روی غذایی که با آن معروف شده‌اند، ریسک نمی‌کنند.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ایرانیان- فوتر موبایل222
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2