فلای تودی - بالا استیکی
۹۵۳۶۴۴
۷ نظر
۵۰۳۵
۷ نظر
۵۰۳۵
پ

پسرِ ۱۷ ساله در نزاع ۵ جوان کشته شد

رئیس پلیس آگاهی گیلان با اشاره به نزاع پنج جوان در رشت، گفت: در این حادثه یک جوان ۱۷ ساله با ضربه چاقو کشته شد.

خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی گیلان با اشاره به نزاع پنج جوان در رشت، گفت: در این حادثه یک جوان ۱۷ ساله با ضربه چاقو کشته شد.

سرهنگ رحیم شعبانی در این باره با اشاره به نزاع پنج جوان در رشت، اظهار کرد: این اتفاق در خیابان ۱۲۲ شهرک گلسار رشت رخ داد که پنج جوان بعد از خروج از یکی از کافه‌ها با هم درگیر شدند.

سرهنگ شعبانی افزود: در این درگیری جوانی ۱۸ ساله با چاقو جوانی ۱۷ ساله را از ناحیه چشم و سر مجروح کرد که پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

وی با بیان اینکه مأموران آگاهی قاتل را هنگام فرار به تهران در رودبار دستگیر کردند، گفت: قاتل جوان انگیزه خود از ارتکاب به قتل را اختلاف قدیمی با دوستش اعلام کرد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ساعی

    قدیمی مثلا چقدر؟ وقتی دوساله بودن باهم اختلاف داشتن؟

  • سید سجاد

    مقتول از آشناها ی ما بود فوتبالیست هم بود او قاتل هم رزمی کار بود با قمه زد تو چشم و صورتش فقط بدونید مادرش چطور زجه میزد تو مراسم تدفینش ماشین دامادی درست کردن و کت و شلوار دامادی .مقتول ۱۸ سالش بود قاتل ۱۷

    پاسخ ها

    • بدون نام

      لعنت به آدمهای کینه ای

    • بدون نام

      ضجه

  • بدون نام

    فقط اعدام فوری

    پاسخ ها

    • امید

      فقط قصاص

  • بدون نام

    اختلافشون دقیقا سر چی بوده ؟ توضیح بدهید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج