طرز تهیه‌ی بورک گوشت؛ خوشمزه و پرطرفدار
۹۷۶۰۶۷
۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
۱۴۱۶۴ 
بورک غذای خوشمزه و معروفی است که در بسیاری از کشور‌ها تهیه می‌شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. برای پختن این غذا گوشت، سبزیجات یا حتی میوه و مغز‌ها را درون خمیر یوفکا یا خمیر فیلو می‌پیچند و بعد آن را گریل یا سرخ می‌کنند.

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: بورک غذای خوشمزه و معروفی است که در بسیاری از کشور‌ها تهیه می‌شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. برای پختن این غذا گوشت، سبزیجات یا حتی میوه و مغز‌ها را درون خمیر یوفکا یا خمیر فیلو می‌پیچند و بعد آن را گریل یا سرخ می‌کنند. از آنجا که این غذا در نقاط مختلف دنیا از جمله ترکیه، آلبانی، ارمنستان، کرواسی، یونان، صربستان، سوریه و چند کشور دیگر تهیه می‌شود، نام‌های مختلفی هم دارد.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

شما می‌توانید بورک گوشت، بورک سبزیجات، و حتی بورک شیرین با میوه و مغز تهیه و آن را در وعده‌های مختلف میل کنید. یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع بورک، بورک گوشت و قارچ یا بورک ترکی است که در فر طبخ می‌شود و ظاهری مارپیچ یا اسپیرال دارد. با ما همراه باشید تا در این قسمت طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • خمیر یوفکا: ۱ بسته
  • پیاز: ۱ عدد
  • قارچ سرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زرده‌ی تخم مرغ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • شیر: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جعفری: نصف پیمانه
  • کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه کاری به میزان لازم

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

طرز تهیه

۱. برای شروع پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۲. زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کاری و رب را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۳. جعفری را خرد کنید و به همراه قارچ سرخ کرده به گوشت اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش و مواد را با هم مخلوط کنید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۴. شیر و تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق روغن مایع در یک ظرف باهم مخلوط کنید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۵. ورقه‌های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۶. مخلوطی از گوشت و پنیر پیتزا را مانند تصویر روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را لوله کنید. کف یک قالب فر گرد را چرب کنید و رول‌های لوله‌شده‌ی خمیر را به صورت مارپیچ درون قالب فر بچینید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۷. در نهایت زرده‌ی تخم را با استفاده از فرچه روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

۸. طبق معمول فر را باید از قبل گرم کرده باشید. قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به آن ۲۵ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته و روی آن گریل شود. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بورک‌ها را به صورت تکی در روغن سرخ و میل کنید. اما به یاد داشته باشید که گریل کردن همیشه سالم‌تر است.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:33 - 1399/01/12
بورک متعلق به ترکمنهاست ...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج