طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۷۹۰۱۹
۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷
۱۱۰۸۵
سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه با ریشه روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما مسئله اینجاست که برای تهیه یک سالاد الویه لذیذ و خوشمزه باید نکات طلایی و فوت و فن‌های آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه متفاوت داشته باشید.

مجله افق‌کوروش: سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه با ریشه روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما مسئله اینجاست که برای تهیه یک سالاد الویه لذیذ و خوشمزه باید نکات طلایی و فوت و فن‌های آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه متفاوت داشته باشید. سالاد الویه معمولا با مرغ درست می‌شود، اما می‌توانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید.

طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی

محتوای آن را سالاد الویه یک غذای ایده‌آل و محبوب برای جشن تولد و مهمانی و البته یک غذای عالی برای جشن‌های مدرسه و دورهمی‌های کودکانه تبدیل کرده است. دستور پخت سالاد الویه خوشمزه و لذیذ مجلسی را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای ۱۰ نفر

  • سینه مرغ: ۲ عدد متوسط
  • سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
  • هویج: ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ آب پز: ۷ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • خیارشور: ۴۰۰ گرم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • شوید تازه: مقداری

طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی

طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی

طرز تهیه

ابتدا دو عدد سینه مرغ بدون پوست را با نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سینه مرغ باید خوب بپزد تا به راحتی بتوان آن را ریش ریش کرد. در این فاصله سیب زمینی‌ها را بپزید. تخم مرغ‌ها را هم جداگانه بپزید تا سفت شوند. هویج را هم آب‌پز کنید. مرغ را بعد از پختن ریش ریش کنید. سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را با رنده ریز رنده کنید. خیارشور و هویج پخته را هم خیلی ریز خرد کنید. دو حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

اجازه دهید مواد سالاد اولیه کمی سرد شوند سپس سس مایونز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید در این صورت موارد سس کمتری به خودشان می‌گیرند. می‌توانید برای سس الویه نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامه‌ای استفاده کنید در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت. بعد از سرو الویه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خرد شده بریزید، چون طعم لذیذ آن را دوچندان می‌کند.

راهکار‌های طلایی یک سالاد الویه خوشمزه رستورانی

طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی

یک راهکار خوشمزه شدن سالاد الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. برای این مقدار مواد ۱۰۰ گرم کافی است. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه می‌کند.

می‌توانید سالاد الویه بدون مرغ درست کنید. در این صورت از انواع ژامبون استفاده کنید و البته سیر را حذف کنید.

برای عطر و بوی خوش سالاد الویه اضافه کردن یک فلفل دلمه‌ای کوچک که بسیار ریز شده راهکار خوبی است. البته اگر عطر و طعم فلفل دلمه‌ای را می‌پسندید.

سالاد الویه قالبی یک راهکار خوب برای تزیین سالاد الویه برای جشن تولد یا مهمانی است. آموزش سالاد الویه قالبی و قالب زدن آن کار سختی نیست. از یک قالب استوانه‌ای فلزی استفاده کنید. برای هر عدد سالاد الویه قالبی یک عدد نان تست در نظر بگیرید. قالب را روی نان تست بگذارید و سپس آن را با سالاد پر کنید.

حالا سالاد الویه را با فشار دادن قالب روی نان تست از قالب خارج کنید. به این ترتیب سالاد الویه قالبی خواهید داشت که کف آن هم نان تست است. اگر هم از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده می‌کنید کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. اجازه دهید سالاد در قالب سرد شود، در این صورت برای برگرداندن الویه از قالب دیگر مشکلی ندارد. وقتی سالاد سرد شود به راحتی از قالب جدا می‌شود.

چند قطره لیموترش تازه روی سالاد الویه بریزید. طعم و عطر آن چند برابر می‌شود.

کالری سالاد الویه در هر ۱۰۰ گرم ۱۶۲ کالری است. طبعا سالاد الویه بدون سس و فقط با ماست چکیده کمتر از این مقدار است.

طرز تهیه‌ی سالاد الویه؛ فوت‌وفن و نکات طلایی

در صورت تمایل به دستور پخت سالاد الویه مجلسی مقداری نخود فرنگی کنسروی هم اضافه کنید.

برای درست کردن سالاد الویه برای ۲۰ نفر این مقدار مواد را دقیقا دو برابر کنید. البته که برای تعداد بیشتر باید به همان مقدار مواد سه یا چند برابر شوند.

در طرز تهیه سالاد الویه برای دو نفر بسته به اینکه برای چند روز می‌خواهید سالاد را نگهداری و میل کنید و با توجه به اشتهای دو نفر مقدار این مواد را ۱/۵ یا بیشتر در نظر بگیرید. اغلب افراد عادت دارند سالاد الویه را در یخچال نگهدارند و به مرور میل کنید. در این صورت بهتر است هر بار که می‌خواهید سالاد میل کنید سس آن را اضافه کنید. چون طعم سس در یخچال عوض می‌شود. بهتر است مواد سالاد الویه را سه روز بیشتر در یخچال نگهداری نکنید.

انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
15:45 - 1399/01/26
پیاز بریزی توش ....خوشمزه میشود...
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
جدی میگی یا شوخیه؟
نشنیدم تاحالا
Iran (Islamic Republic of)
18:25 - 1399/01/26
عزیزم تو کشور ما یاندویچ یا با نون میخورن این را به مردم یاد بدین اسمش روشه سالاد هست
مثل سالاد ماکارونی و سالاد فصل و سالاد شیرازی
Iran (Islamic Republic of)
19:54 - 1399/01/26
به عنوان تجربه..اندکی روغن زیتون و کمی زعفران طعم خوبی به الویه میده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
من روغن زیتون زدم بد شد
Iran (Islamic Republic of)
22:33 - 1399/01/26
مایونز پس نگفتین چقدر بریزیم
چرا همیشه باید دستوراتون ناقص باشه
Iran (Islamic Republic of)
14:08 - 1399/01/27
ترکیب ماست موسیر و سس مایونز خیلی خوشمزش می کنه
پاسخ ها
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
این مواداضافی چی بوداضافه کرده بودن!
اولین بارتودستورالویه سیرپیازهویج واینجورچیزارومیبینم!خانواده من واکثراطرافیانم از یه دستوررایج استفاده میکنیم!
کالباس خشک.سیب زمینی.خیارشور.تخم مرغ.سس ماینز!همش همینه...بانون باگت ونوشابه سرمیکنیم!تمام....
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
روغن زیتون که بومیندازه سالادالویروو
زعفران هم ریختنش توسالادالویه وهیچ سالادی متعارف ومنطقی نیست....مگه آش شله زرده؟
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
عزیزم ماینزو خودت به سلیقه خودت بریزفقط
انقدنریزکه سالادشل بشه جریان پیداکنه روان بشه...انقدم کم نریزکه سالادطعم وبوی موادشوبده!بدش که تودیس پهنش کردی سسو باقاشق بمال روش (چون اگه اینکارونکنی سیب زمینش زردمیشه رنگشونشون میده که نبایداینطوربشه )...برای تزئین روشم فقط ازخیارشوراستفاده کن ونه چیز دیگه ای خوشگل میشه!
ضحا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
ماست موسیرچی بوددیگه؟مگه میخای باچیبس بخوری؟؟؟؟
کلاسالادالویه وانواع اینجورسالادها (سالادتن ماهی وپاستاوسالادماکارونی )مانورآشپزروسس درست کردن وترکیب سسهاهستش و اینجامسئله سسه که مهم هستش وهرچی روش بیشترکاربشه طعم سالادوبهترمیکنه!
Iran (Islamic Republic of)
23:45 - 1399/01/28
سیر ریختم طبق دستور برترینها برای اولین بار،ولی اشتباهه واقعا بدمزه ش کرد نکنین این کارو.همون دستور ساده ی خودمون بهترینه...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو