طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه
۹۸۵۰۲۲
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
۷۰۷۰ 
ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟

ایرنا زندگی: در مدت خانه نشینی، ناخواسته غذا‌ها برایمان تکراری شده است. چه می‌شود کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم جدیدی را در آشپزخانه با ما خلق کنید.

ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیایی‌ها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمه‌ای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از ۵ نوع غذا تحویل می‌دهند. از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می‌گذاریم، ما در این مطلب به کمک آمده ایم که با کمی تغییر بتوانید ماکارانی را جذاب و خوشمزه‌تر نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • گوشت چرخ‌کرده یا سویا: ۳۰۰ گرم
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پر
  • روغن سرخ کردنی
  • یک بسته ماکارانی فرمی (ساده و رشته‌ای ترجیحا نباشد)
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن‌ها شیشه‌ای شود.

۲. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعله‌ی ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.

۳. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.

۴. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله‌ی ملایم بپزد.

۵. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد.

۶. آب ماکارانی گذاشته و بعد از ۱۵ دقیقه آب‌کش کنید.

۷. بعد از آبکش کردن، سیب‌زمینی‌ها را ورقه ورقه‌ای کنید و کف قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)

۸. حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا مارانی‌ها تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)

۹. حالا مواد در فابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.

انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:35 - 1399/02/04
درقابلمه نه در فابلمه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
هووووو چه ایرادهایی میگیرین خب یه حرف اشتباه شده
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
ماکارونی نه ماکارانی
ازادی
Iran, Islamic Republic of
۰۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
مثلا شما هیچ وقت اشتباه تایپی نداری؟ خوندی یه چیزی یاد بگیری یا غلط املایی بگیری؟
Iran, Islamic Republic of
11:21 - 1399/02/04
به نظر میاد زیادی سس رو میپزه. همون تفت دادنش مگه کافی نیست؟
Iran, Islamic Republic of
18:57 - 1399/02/04
و بعد هم حداقل سه کیلو چاقتر شوید
Iran, Islamic Republic of
19:23 - 1399/02/04
با اینهمه پنیر رگ های قلب آدم میگیره که . اصلا غذاس سالمی نیست توصیه میکنم از خوشمزگیش بگذرید و به خودتان رحم کنید.
United States
19:16 - 1399/02/07
دمی نزارید ابکش کنید بعد یه لایه ماکارونی یه لایه سس و یه لایه پنیر خیلی خوب میشه من اینجوری درس کردم
پاسخ ها
دریا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
منم درست کردم خیلی خوشمزس
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج