طرز تهیه‌ فیله سوخاری؛ فست‌فود سالم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۹۰۶۷۴
۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
۷۸۴۶
این روز‌های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا‌های فست‌فودی کرده است، اما چاره‌ای هم نداریم و باید به‌خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران‌ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا‌های فست‌فودی را در خانه درست کنیم.

ایرنا زندگی: این روز‌های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا‌های فست‌فودی کرده است، اما چاره‌ای هم نداریم و باید به‌خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران‌ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا‌های فست‌فودی را در خانه درست کنیم.

طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست‌فود می‌شویم!

این روز‌های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا‌های فست‌فودی کرده است، اما چاره‌ای هم نداریم و باید به‌خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران‌ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا‌های فست‌فودی را در خانه درست کنیم. فیله سوخاری یکی از این غذا‌های فست‌فودی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و هم دلتنگی‌مان از غذا‌های فست‌فودی را رفع کنیم هم از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه‌چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ -۲ عدد
  • ماست‏: ۶ قاشق غذا خوری
  • ادویه: به مقدار لازم
  • پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر درشت: ۲ حبه
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست‌فود می‌شویم!

طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست‌فود می‌شویم!

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا سینه‌های مرغ را فیله می‌کنیم؛ (به صورت نوار‌های باریک برش می‌دهیم). پیاز‌ها را خرد کرده و سیر را ریز رنده می‌کنیم

۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیر‌ها را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.

۳. فیله‌های مرغ را داخل مخلوط قرار می‌دهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مزه‌دار شوند.

۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و هم می‌زنیم.

۵. سپس فیله‌ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ‌ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2