طرز تهیه مربای بهارنارنج؛ عطر و طعمی فراموش‌نشدنی
۹۹۸۸۴۴
۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳
۳۴۶۱ 
کافی است دست به کار شوید و در خانه مربای بهارنارنج درست کنید؛ بدون شک عطر و بویی که در خانه راه می‌افتد آنقدر حالتان را خوب می‌کند که در این روز‌های خانه‌نشینی یک سفر خیالی به شیراز خواهید داشت.

ایرنا زندگی: کافی است دست به کار شوید و در خانه مربای بهارنارنج درست کنید؛ بدون شک عطر و بویی که در خانه راه می‌افتد آنقدر حالتان را خوب می‌کند که در این روز‌های خانه‌نشینی یک سفر خیالی به شیراز خواهید داشت.

مواد لازم:

  • گل بهارنارنج: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب لیموترش: ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه مربای بهارنارنج؛ عطر و طعمی فراموش‌نشدنی

طرز تهیه مربای بهارنارنج؛ عطر و طعمی فراموش‌نشدنی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، برای تهیه مربا بهارنارنج، ابتدا باید با جوشاندن پی در پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آن‌ها را داخل سبدی آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آن‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید.

۲. در این فاصله نیز آب آن‌ها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می‌شود. اگر باز هم تلخ بود جوشاندن آن را تکرار کنید و سپس شکر را همراه ۳ پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

طرز تهیه مربای بهارنارنج؛ عطر و طعمی فراموش‌نشدنی

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:34 - 1399/03/23
دیگه با این همه جوشاندن خاصیتی براش میمونه
Iran, Islamic Republic of
15:39 - 1399/03/24
اوووففففففففف خیلیییییی لذیذه لامصب
Iran, Islamic Republic of
13:56 - 1399/03/27
ظاهرش ک خیلی خوب شده خداکنه مزشم خوب باشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج