كيك تولد با تزیين توت فرنگي و بادام
اگر براي تولد يكي از عزيزانتان ميخواهيد يك كار ويژه انجام دهيد، كيك تولد را خودتان بپزيد. كيك تولد خامهاي با تزیينات توتفرنگي و بادام، هم جذاب است و هم براي آنهايي كه ميوه دوست دارند، هيجانانگيز. پس دست به کار شوید و یک کیک خوشمزه درست کنید.
مجله آشپزی مثبت - مهشید امیری: اگر براي تولد يكي از عزيزانتان ميخواهيد يك كار ويژه انجام دهيد، كيك تولد را خودتان بپزيد. كيك تولد خامهاي با تزیينات توتفرنگي و بادام، هم جذاب است و هم براي آنهايي كه ميوه دوست دارند، هيجانانگيز.پس دست به کار شوید و یک کیک خوشمزه درست کنید. این کیک به خاطر داشتن توت فرنگی طعم دلچسبی دارد.
مواد لازم براي كيك اسفنجي
- 6 عدد تخممرغ
- 150 گرم شكر
- 8 /1 قچ وانيل
- 1 قچ بيكينگ پودر
- 150 گرم آرد سفيد + 1 قس
- 2 قس آب ولرم
مواد لازم براي رويه كيك
- 500 گرم خامه شيرينشده
- 500 گرم توت فرنگي
- 100 گرم بادام پرک بوداده
طرز تهیه:
۱. تخممرغها را شكسته، زرده و سفيده آن را از هم جدا كنيد و هركدام را جداگانه در كاسهاي بزرگ بريزيد.
۲. مقدار شكر را نصف كنيد. نيمي از شكر را به زردهها اضافه كنيد. وانيل را هم افزوده و با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا مخلوط سفيدرنگ شود.
۳. باقيمانده شكر را به سفيدهها افزوده و باز با همزن بزنيد. سفيدهها بايد آنقدر هم زده شوند تا پوك و سفيدرنگ شوند. آب ولرم را هم در اينجا اضافه كنيد.
۴. حالا كه زرده و سفيده آماده است، آنها را با هم مخلوط كنيد. اين كار را با ليسك و به آرامي انجام دهيد.
۵. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به زرده و سفيده افزوده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد. قالب كيك را آماده كرده و مايه كيك را داخل آن بريزيد. (قطر قالب استفادهشده در اينجا ۲۳ سانتيمتر است.)
۶. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد و بعد قالب كيك را در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقيقه حرارت دهيد تا كيك بپزد.
۷. بعد از پخت كيك قالب را از فر بيرون آورده و كمي صبر كنيد تا از حرارت بيفتد.
۸. بعد از خنك شدن كيك را از قالب بيرون آورده، روي سطح صافي گذاشته و با كمك چاقوي دندانهدار تيغهبلندي، كيك را از قطر به سه قسمت تقسيم كنيد.
۹. روي لايه آخر مقداري خامه شيرينشده ريخته و با ليسك صاف كنيد، لايه دوم كيك را گذاشته و همين عمل را انجام دهيد.
۱۰. روي لايه آخر كيك و كنارها را با خامه شيرينشده بپوشانيد. توتفرنگيها را شسته و برش بزنيد.
۱۱. با قاشق خامه روي كيك را حالت داده و روي سطح خامه را با برشهاي توتفرنگي به شكل دلخواه بپوشانيد. دور كيك را با بادام پرک تزیين كرده و سرو كنيد.
يه جور ديگه
- شما ميتوانيد روي خامه لابهلاي كيك هم برشهاي توت فرنگي بچينيد.
فوت و فن
- اين كيك در ظرف دربسته در يخچال به مدت يك هفته قابل نگهداري است. اگر ميخواهيد توت فرنگيها خوشرنگ و تازه بمانند، روي آنها را با قلممو، بريلوي شفاف بماليد.
از كجا بخريم؟
بريلوي شفاف را از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد.
۲. مقدار شكر را نصف كنيد. نيمي از شكر را به زردهها اضافه كنيد. وانيل را هم افزوده و با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا مخلوط سفيدرنگ شود.
۳. باقيمانده شكر را به سفيدهها افزوده و باز با همزن بزنيد. سفيدهها بايد آنقدر هم زده شوند تا پوك و سفيدرنگ شوند. آب ولرم را هم در اينجا اضافه كنيد.
۴. حالا كه زرده و سفيده آماده است، آنها را با هم مخلوط كنيد. اين كار را با ليسك و به آرامي انجام دهيد.
۵. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به زرده و سفيده افزوده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد. قالب كيك را آماده كرده و مايه كيك را داخل آن بريزيد. (قطر قالب استفادهشده در اينجا ۲۳ سانتيمتر است.)
۶. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد و بعد قالب كيك را در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقيقه حرارت دهيد تا كيك بپزد.
۷. بعد از پخت كيك قالب را از فر بيرون آورده و كمي صبر كنيد تا از حرارت بيفتد.
۸. بعد از خنك شدن كيك را از قالب بيرون آورده، روي سطح صافي گذاشته و با كمك چاقوي دندانهدار تيغهبلندي، كيك را از قطر به سه قسمت تقسيم كنيد.
۹. روي لايه آخر مقداري خامه شيرينشده ريخته و با ليسك صاف كنيد، لايه دوم كيك را گذاشته و همين عمل را انجام دهيد.
۱۰. روي لايه آخر كيك و كنارها را با خامه شيرينشده بپوشانيد. توتفرنگيها را شسته و برش بزنيد.
۱۱. با قاشق خامه روي كيك را حالت داده و روي سطح خامه را با برشهاي توتفرنگي به شكل دلخواه بپوشانيد. دور كيك را با بادام پرک تزیين كرده و سرو كنيد.
يه جور ديگه
- شما ميتوانيد روي خامه لابهلاي كيك هم برشهاي توت فرنگي بچينيد.
فوت و فن
- اين كيك در ظرف دربسته در يخچال به مدت يك هفته قابل نگهداري است. اگر ميخواهيد توت فرنگيها خوشرنگ و تازه بمانند، روي آنها را با قلممو، بريلوي شفاف بماليد.
از كجا بخريم؟
بريلوي شفاف را از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد.
پ
ارسال نظر