۱۴۱۸۳۷۹
۳۷۵
۳۷۵
پ

ترفند جدا کردن سه سوته زرده و سفیده تخم مرغ

یک ترفند جالب برای جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ را در ویدئو مشاهده کنید.

ترفندتو: یک ترفند جالب برای جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ را در ویدئو مشاهده کنید.

برای جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ روش های مختلفی وجود دارد که دو نوع اصلی آن ها دستی و با استفاده از ابزار هستند:

ترفند جدا کردن سه سوته زرده و سفیده تخم مرغ

روش های دستی:

۱. استفاده از پوسته تخم مرغ:

* تخم مرغ را به دو نیم کنید و زرده را با احتیاط از یک نیمه به نیمه دیگر بریزید، به طوری که سفیده به داخل پوسته دیگر بریزد و زرده در پوسته باقی بماند. 

* مراقب باشید که پوسته نشکند و زرده با سفیده مخلوط نشود.

۲. استفاده از دست: 

* تخم مرغ را به دو نیم کنید و زرده را با انگشت شست و اشاره خود نگه دارید. 

* سفیده را از بین انگشتان خود رها کنید.

* مراقب باشید که زرده پاره نشود.

روش های استفاده از ابزار:

۱. استفاده از جداکننده تخم مرغ: 

 * این ابزار پلاستیکی یا فلزی دارای دو کاسه است که یکی برای زرده و دیگری برای سفیده است. 

* تخم مرغ را روی جداکننده بریزید و سفیده را از زرده عبور دهید. 

* جداکننده های تخم مرغ انواع مختلفی دارند،  بنابراین دستورالعمل های سازنده را برای استفاده صحیح از آنها دنبال کنید.

۲. استفاده از صافی: 

 * تخم مرغ را به دو نیم کنید و سفیده را از روی زرده با صافی عبور دهید. 

* مراقب باشید که زرده پاره نشود.

3. استفاده از بطری: 

 * در بطری پلاستیکی را کمی باز کنید. 

 * تخم مرغ را به دو نیم کنید و زرده را با احتیاط داخل بطری بریزید. 

 * سفیده را به داخل کاسه بریزید. 

 * زرده با کشش پوسته به داخل بطری می رود و سفیده در کاسه باقی می ماند.

نکات:

* قبل از جدا کردن زرده و سفیده، تخم مرغ ها را به دمای اتاق برسانید. 

* تخم مرغ های تازه را برای جداسازی آسان تر انتخاب کنید. 

* دست های خود را قبل و بعد از جدا کردن تخم مرغ ها بشویید. 

* از زرده و سفیده جدا شده در اسرع وقت استفاده کنید. 

* می توانید زرده و سفیده را به طور جداگانه در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید.

خواص تخم مرغ:

1. منبع غنی از پروتئین:تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین باکیفیت است. هر تخم مرغ بزرگ حاوی حدود 6 گرم پروتئین است که حدود 12 درصد از نیاز روزانه بدن به پروتئین را تامین می‌کند. پروتئین برای ساخت و ترمیم بافت‌ها، عضلات و استخوان‌ها ضروری است. همچنین به حفظ وزن سالم، تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش احساس سیری کمک می‌کند.

2. سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی:تخم مرغ منبع عالی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است، از جمله:ویتامین A: برای سلامت چشم، پوست و سیستم ایمنی بدن ضروری است.ویتامین D: به جذب کلسیم کمک می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است.ویتامین‌های گروه B: نقش مهمی در متابولیسم انرژی، عملکرد عصبی و سلامت پوست و مو دارند.کولین: برای سلامت مغز و حافظه ضروری است.سلنیوم: یک آنتی‌اکسیدان قوی که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب کمک می‌کند.

ترفند جدا کردن سه سوته زرده و سفیده تخم مرغ

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج