۱۵۱۳۲۴۲
۷۵۱
۷۵۱
پ

واکنش رونالدو به اولین بازی جونیور برای تیم ملی

اولین بازی پسر رونالدو برای تیم ملی پرتغال، واکنش ستاره النصر را در پی داشت.

خبرورزشی: فرزند کریستیانو رونالدو حالا برای تیم ملی هم بازی می‌کند.

تا پیش از این، پسر بزرگ ستاره النصر در تیم‌های پایه‌ای باشگاه‌هایی که پدرش با آن‌ها قرارداد می‌بست، بازی می‌کرد. حالا او برای تیم ملی پرتغال هم به میدان می‌رود و چند روزی است که با این تیم تمرین می‌کند.

او در رده زیر ۱۵ ساله‌ها این کار را انجام داد؛ تیمی که برای رقابت در تورنمنت بین‌المللی ولاتکو مارکوویچ از ۱۳ تا ۱۸ می در کرواسی حضور دارد. پرتغال اولین بازی خود را روز سه‌شنبه مقابل ژاپن انجام داد و پس از آن باید با یونان و انگلیس روبه‌رو شود.

0

در این اولین بازی، رونالدو جونیور اولین دقایق خود را با پیراهن کشورش بازی کرد. همه این‌ها با حضور دولورس آویرو، مادربزرگش به عنوان تماشاگر رقم خورد که در روزهای قبل همراه او بود و حالا هم به کرواسی سفر کرده تا نوه‌اش را همراهی کند.

کریستیانو رونالدو نمی‌توانست آنجا حضور داشته باشد، چون همچنان باید مسابقات لیگ عربستان را همراه النصر سپری کند اما این مانع از آن نشد که از طریق شبکه‌های اجتماعی چند کلمه محبت‌آمیز و دلگرم‌کننده برای او بفرستد.

ستاره سابق رئال مادرید در حساب رسمی اینستاگرام خود که ۶۵۰ میلیون دنبال‌کننده دارد، نوشت:«پسرم، تبریک بابت اولین بازی‌ات در پرتغال، خیلی به تو افتخار می‌کنم!»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج