۱۵۱۳۷۹۹
۳ نظر
۶۶۱
۳ نظر
۶۶۱
پ

طعنه تند قالیباف به سفر ترامپ به منطقه

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایران به دنبال ثبات، دوستی و همکاری با کشورها است، گفت: سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه خلیج فارس با هدف اختلاف‌افکنی بین کشورهای اسلامی انجام شد.

ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایران به دنبال ثبات، دوستی و همکاری با کشورها است، گفت: سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه خلیج فارس با هدف اختلاف‌افکنی بین کشورهای اسلامی انجام شد.

63459056

محمدباقر قالیباف پس از بازگشت از سفر اندونزی به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(PUIC) گفت: اجلاس PUIC سه روز به طول انجامید و فرصت خوبی برای گفت‌وگوهای چندجانبه و دوجانبه بود.

وی توضیح داد: در این اجلاس کمیته‌های اجرایی، سیاسی فلسطین، اقتصادی، حقوق بشر و زنان برگزار شد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این کمیته‌هاحضور فعال داشتند.

رئیس مجلس بیان کرد: یکی ازموضوعات مهم در این اجلاس فلسطین بود، در نطق‌های روسای مجالس و روسای هیات‌ها بر موضوع وحدت بین کشورهای اسلامی و اینکه موضوع فلسطین علاوه بر موضع‌گیری سیاسی، به اقدام های عملی نیاز دارد.

وی همچنین گفت: در این سفر  با روسای مجالس الجزایر، بورکینافاسو، عمان، عربستان، اندونزی و مالزی ملاقات داشتیم و همکاری‌ها موردبررسی قرار گرفت.

قالیباف افزود: همچنین دیداری با دو رئیس مجلس اندونزی داشتم؛ اندونزی کشوری است که با شتاب بسیار خوبی به سمت توسعه می‌رود و و از جهت قدرت خرید جزو 7 کشور است. در این دیدارها درباره توسعه همکاری‌های اقتصادی و سیاسی صحبت شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه گفت: این نشست همزمان با سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه خلیج فارس بود. نوع رفتار و گفتمان آن‌ها به گونه‌ای بود که اختلاف افکنی بین کشورهای اسلامی ایجاد کنند و به نوعی با تهدیدات ناامنی ایجاد کرده تا اسلحه‌ و مهمات خود را بفرشند و ناامنی را منطقه کشورهای اسلامی در جنوب غرب آسیا را دنبال کنند.

وی افزود: در این زمینه نیز موضع‌گیری‌های روشنی و شفافی گرفته شد و تاکید بر اینکه بما در جمهوری اسلامی به دنبال ثبات، دوستی و همکاری با کشورها هستیم.

رئیس مجلس بیان کرد: ما در این سفر نشست‌هایی با مردم اندونزی داشتیم، در حوزه‌های دینی، تاریخی و فرهنگی به ما بسیار نزدیک هستند. نشستی در دانشگاه این کشور داشتیم و از کتاب شهید مطهری به زبان اندونزیایی رونمایی شد. ارزش این نشست‌ها در کنار ارتباطات دیپلماسی عمومی بسیار موثر بود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • wizard

    برو مملکتت و درست کن که از حرف حق بقیه شاکی نشی

  • فراز

    شما تو اوهام بسر می برید، آن آمده بود دنبال پول، خوب یکم هم خودشیرینی کرد برای عربها

  • مصطفی

    عرضه داره داره مملکتشو درست میکنه شماها مشکلات چندین دهه این مملکتو نمزتونید تدبیر کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج