۱۵۱۵۱۶۵
۱۲۳۳
۱۲۳۳
پ

قهرمان اروپا: تیمی که در لالیگا سقوط می‌کرد!

تاتنهام که در لیگ برتر انگلیس با ۳۸ امتیاز در رده هفدهم قرار دارد، قهرمان لیگ اروپا شد. تیمی که شاید در لیگی دیگر باید برای بقا می‌جنگید.

ورزش سه: لیگ اروپا، جایزه‌ای با ارزشی غیرقابل‌ محاسبه. تیم رده هفدهم لیگ برتر، که با یک بازی باقی‌مانده تغییر زیادی در وضعیتش رخ نمی‌دهد، فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا بازی خواهد کرد. حالا دیگر کسی نمی‌تواند بگوید که لیگ اروپا جام مهمی نیست. هیچ راه بهتری برای جبران یک فصل فاجعه‌بار وجود ندارد: یک عنوان قهرمانی، بلیتی برای رقابت با نخبگان اروپا در فصل آینده و درآمد هنگفتی که از حضور در لیگ قهرمانان تضمین شده است.

1rqgkfid7

اما هرچقدر هم که این پیروزی فصل تاتنهام را بپوشاند، نمی‌توان از واقعیت چشم‌پوشی کرد. تیم تحت هدایت پوستکوگلو باید از لسترسیتی، ایپسویچ تاون و ساوتهمپتون تشکر کند که بسیار بدتر از آنها بودند و مانع از مشکلات بزرگ‌تر در لیگ برتر شدند. چون اگر تاتنهام در اسپانیا بازی می‌کرد، با 38 امتیازی که اکنون دارد، شنبه یک فینال دیگر بازی می‌کرد، اما این بار برای سقوط نکردن. این را از اسپانیول با 39 امتیاز و لگانس با 37 امتیاز بپرسید.

17 سال بدون کسب جام برای تاتنهام خیلی طولانی بود. پایان نفرین تاتنهام. از سال 2008 که با هدایت خوآن ده راموس، تاتنهام جام اتحادیه را فتح کرد، زمان زیادی گذشته بود. علاوه بر این، با این پیروزی در فینال، پیش‌بینی پوستکوگلو نیز به حقیقت پیوست. او زمانی گفته بود که من همیشه در فصل دومم جام می‌برم.» گفته بود و این کار را انجام داد. در دومین فصل، تاتنهام بالاخره موفق شد و پس از 41 سال یک رقابت قاره‌ای را فتح کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج