۱۵۱۵۷۹۸
۲۰۳۷
۲۰۳۷
پ

یک میلیون دلار غرامت فسخ قرارداد پرسپولیس با گندوز!

باشگاه پرسپولیس ممکن است با پرداخت ۱ میلیون دلار غرامت قرارداد خود با دروازه‌بان الجزایری را فسخ کند.

طرفداری: الکسیس گندوز، دروازه‌بان الجزایری، تابستان گذشته به پرسپولیس پیوست تا جایگزین علیرضا بیرانوند شود. او در فصل گذشته عملکرد خوبی در دروازه پرسپولیس داشت اما به نظر می‌رسد که باشگاه با جذب پیام نیازمند و با توجه به این که گندوز قرارداد سه‌ساله دارد، باشگاه پرسپولیس تصمیم دارد او را با پرداخت غرامت ۱ میلیون دلار از تیم جدا کند.

0

باشگاه پرسپولیس در حال بررسی فسخ قرارداد آلکسیس گندوز، دروازه‌بان الجزایری تیم، با پرداخت ۱ میلیون دلار غرامت است. گندوز که تابستان گذشته به این باشگاه پیوسته بود، به دلیل عملکرد خوب در ابتدای فصل و جایگزینی علیرضا بیرانوند، جایگاه خوبی در تیم پیدا کرد. با این حال، پس از جذب پیام نیازمند از سپاهان به عنوان دروازه‌بان جدید، حالا پرسپولیس به دنبال فسخ قرارداد گندوز است.

طبق گزارش‌های منتشرشده توسط روزنامه عربی winwin، گندوز که قرارداد سه‌ساله با پرسپولیس دارد، به دلیل جذب دروازه‌بان جدید توسط باشگاه در آستانه جدایی قرار گرفته است. باشگاه پرسپولیس قصد دارد قرارداد او را به صورت توافقی فسخ کند و به گندوز، که دو فصل دیگر از قراردادش باقی مانده، یک میلیون دلار غرامت پرداخت کند.

این تصمیم هنوز به طور قطعی نهایی نشده است و باید دید که آیا گندوز موافقت خواهد کرد تا از پرسپولیس جدا شود یا اینکه او تصمیم به ادامه حضور در تیم خواهد گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج