قالیباف رییس باقی ماند
محمدباقر قالیباف با کسب ۲۲۰ رای رئیس مجلس شورای اسلامی در سال دوم شد.
هم مهین: محمدباقر قالیباف با کسب ۲۲۰ رای رئیس مجلس شورای اسلامی در سال دوم شد.
با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی علی نیکزاد و حمیدرضا حاجی بابایی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم مجلس انتخاب شدند.
در جلسه روز سهشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در جریان انتخاب اعضای هیئت رئیسه اجلاسیه دوم علی نیکزاد و حمیدرضا حاجی بابایی با ۱۱۱ رای از مجموع ۲۷۳ رای شمارش شده به عنوان نواب ریاست مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
به دلیل تساوی آرای نواب رئیس، به دستور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، جهت تعیین نایب رئیس اول و دوم قرعه کشی صورت گرفت و بر اساس نتیجه قرعهکشی، علی نیکزاد به عنوان نایب رئیس اول و حمیدرضا حاجی بابایی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.
عبدالرضا مصری، علی نیکزاد، حسینعلی حاجی دلیگانی، حمیدرضا حاجی بابایی، مجتبی ذوالنوری و علیرضا منادی سفیدان جهت تصاحب کرسی نائب رئیسی مجلس به رقابت با یکدیگر پرداختند.
هیئت رئیسه مجلس دارای ۱۲ صندلی است که از این ۱۲ صندلی یک جایگاه برای رئیس و ۲ جایگاه برای نواب رئیس و ۶ جایگاه نیز به دبیران هیئت رئیسه اختصاص دارد. همچنین ۳ جایگاه نیز متعلق به ناظران هیئت رئیسه است.
ارسال نظر