۱۵۹۷۷۸۶
۱ نظر
۱۲۶۸
۱ نظر
۱۲۶۸
پ

صدای عادل فردوسی‌پور در شبکه سه سانسور شد!

«جام ۲۶» ویژه‌برنامه جام جهانی فوتبال شبکه سه است که با اجرای محمدحسین میثاقی و حافظ کاظم‌زاده روی آنتن می‌رود.

تی‌وی‌بان: «جام ۲۶» ویژه‌برنامه جام جهانی فوتبال شبکه سه است که با اجرای محمدحسین میثاقی و حافظ کاظم‌زاده روی آنتن می‌رود.

شب گذشته آیتم بازی‌ها و گل‌های خاطره‌انگیز تیم ملی ایران در اواخر برنامه پخش شد. این اتفاق همراه با حذف صدای عادل فردوسی‌پور از گزارش بازی‌هایی چون «ایران - مراکش» و «ایران - آرژانتین» بود. این در حالی است که لحظات بقیه بازی‌ها را با صدای محمدرضا احمدی، پیمان یوسفی و... شنیدیم.

1

حذف عادل فردوسی‌پور از «نود» و شبکه سه به اواخر سال ۱۳۹۷ برمی‌گردد؛ درست زمانی که اختلافات علی فروغی، مدیر شبکه سه، با او به اوج رسید. ظاهراً کینه آقای مدیر شتری است که حتی اجازه بازپخش لحظاتی از گزارش فردوسی‌پور را نمی‌دهد. آن هم گزارش‌هایی که برای مردم خاطره‌ساز شده‌اند.

با این شیوه تلویزیون ملی خواهد شد؟! طبعاً نه. حذف عادل مشتی از خروار است و مردم حق دارند معترض باشند که خود واقعی آن‌ها اسیر سانسور و سلیقه شخصی در رسانه به‌اصطلاح ملی می‌شود؟

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    مارو گرفتین یا خودتون ساده لوح هستید یارو خودش گفته صدا سیما گفته برگرد من گفتم نه بعد میخوای صداشم پخش کنن فردا بیاد استوری بزاره صدا سما برای ویو گرفتن صدای اسمانی منو پخش کرد و باید پول تبلیغات منو بده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج