۱۵۲۹۲۴۴
۳ نظر
۲۸۹۷
۳ نظر
۲۸۹۷
پ

اکبرپور: جباری دوران بازی هم بی‌ادب بود

علیرضا اکبرپور پیشکسوت با سابقه تیم استقلال ضمن انتقاد از حرف های تند مجتبی جباری می گوید جباری به مانند زمان بازیگری اش بی‌ادب است.

همشهری آنلاین: علیرضا اکبرپور  با اشاره به شرایط این روزهای استقلال و بازگشت ساپبیتو به این تیم تاکید کرد: ساپینتو یک دوره بود و خصوصیاتش را ما می دانیم. او هم نسبت به ما شناخت دارد. باید اصلاحاتی در خودش به وجود بیاورد. ما ایرانی‌ها را می‌شناسد. البته هر مربی بیاید اولین ابزاری که باید داشته باشد بازیکن است تا بتواند نتیجه لازم را بگیرد. متاسفانه این ابزار را در استقلال نمی بینیم. در عوض رقیبان خوب کار کردند. استقلال فقط درگیر حاشیه است.

وی ادامه داد: استقلال در تمام پست ها نیاز به بازیکن دارد در دفاع وسط دو تا بازیکن خوب گرفتند اما در خط هافبک و خط حمله حتما نیاز است بازیکنان سرعتی جذب شوند. مهاجم که اصلا جذب نشده درحالی که گرفتن یک مهاجم نقش تعیین کننده ای در موفقی تیم خواهد داشت.

0

این پیشکسوت تیم استقلال درباره برگزاری اردو این تیم در ترکیه با حضور نصف و نیمه بازیکنان گفت: بله من هم معتقدم وقتی بازیکنان کاملا نیستند برگزاری چنین اردویی نمی تواند موثر باشد. متاسفانه تیم قهرمان جام حذفی شد ولی یک مدت زمانی را دنبال مربی بودند. بسیاری از اسم ها مطرح شد اما در آخر ساپینتو آمد. نظری جوبیاری مدیری است که چندین سال در استقلال بوده است. زمان ما هم بود. از توانمندیش شناخت داریم. اما او در دور جدید حضورش خیلی ضعیف عمل کرده است. هواداران نگران هستند. او که به نوعی همیشه در استقلال بوده خیلی باید زحمت بکشد. هواداران خیلی منتظر نمی مانند! هلدینگ هم که خوب عمل کرده، پول هم هست پس اگر نتوانی بازیکن بگیری ضعیف عمل کرده‌ای!

او درباره احتمال جدایی حسین حسینی از استقلال تاکید کرد: حسینی یا هر بازیکنی یک دورانی دارد. یک مدتی بودی. کاپیتان هم شدی اسمی برای خودت مطرح کردی به تیم ملی هم رسیدی الان مربی یا باشگاه می‌بیند به تو نیاز ندارد پس بازیکن خودش باید برود نباید بگذارد بیشتر از این خراب شود. دستت درد نکند تا الان بودی حالا باشگاه یا مربی تو را نمی‌خواهد. این ها را نم‌ گویم حسینی ناراحت شود. من روی تجربه می‌گویم جایی که تو را نخواستن برو.

اکبرپور در خصوص اظهارات مجتبی جباری که اعلام کرده بود برخی پیشکسوتان دهن‌شان را ببندند گفت: ایشان (جباری) در زمانی هم که بازی می کرد همین طور بی‌ادب بود. انتظاری هم از او نداریم کسی که در زمان بازیگری همیشه برای استقلال حاشیه درست می‌کرد باید هم الان اینطور بگوید. همه هم دیدند چطور قهرمان حذفی شد. زیاد در مورد او حرف زدن در شان ما نیست. ولی اصلا کار خوبی نیست که پشت سر پیشکسوتان اینطور حرف و حدیث درست کنی.

او ادامه داد: جباری باید بداند استقلال ملک شخصی کسی نیست! همه آمدند در این تیم بازی کردند یا مربیگری کردند و رفتند. ما هم پیشکسوت این باشگاه هستیم. اگر تماشاگر می‌گوید مربی خارجی می خواهیم ناراحتی ندارد. همه هواداران استقلال مربی خارجی می‌خواستند. هر کسی عیار و کارنامه اش هم مشخص است. جباری هم شخصیت اش مشخص است که این طوری صحبت می‌کند. شاید هم بنا به شخصیت اش بدتر از این هم حرف بزند. آدم باید به شخصیت خودش احترام بگذارد.

این پیشکسوت تیم استقلال خاطر نشان کرد: از همه انتقاد می‌شود از کیروش هم انتقاد می شد. حتی از همه مربیان بزرگ دنیا انتقاد می شود. یا می‌پذیرند یا اگر نمی پذیرند حرف بد نمی زنند. شاید من خدای مربیگری باشم‌ ولی آدم هایی که من من می کنند هیچی نیستند. این یک چیز ثابت شده است. من قصد ندارم جواب کسی را بدهم. جباری خودش با آن حرف ها نشان داد چه شخصیتی دارد! باید خودش را اصلاح کند. وقتی هم بازی می کرد بازیکن خوبی بود اما همیشه مصدوم بود یا جنجال به پا می کرد. وقتی هم مربی هم شد ما حمایت کردیم ولی وقتی هوادار مربی خارجی می خواهد دیگر چی کار باید کرد. هواداران مالک اصلی تیم هستند. چندین سال است که اذیت شدند. حرف شان هم منطقی است مربی رزومه دار خارجی می خواهند. ان شاءالله جباری هم در آینده توانمند شد بیاید. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بلوچ

    بی ادب خودت بودی آقای اکبرپور

  • مصطفی

    راست میگه جباری همش حاشیه ساز بود

  • ناشناس

    خرج که از کیسه مهمان بود.. حاتم طایی شدن اسان بود کی به کیه بیتالماله ازجیب بابشون نیست که خدا اخروعاقبت مارابخیرکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج