تصمیم جدید شهرداری تهران برای موتورسیکلتها
مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران جزییات ساماندهی محلهای توقف موتورسیکلتها در تهران را تشریح کرد.
ایسنا: مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران جزییات ساماندهی محلهای توقف موتورسیکلتها در تهران را تشریح کرد.
زینب عبادی درباره آخرین وضعیت ساماندهی موتورسیکلتها در شهر تهران، گفت: بر اساس اعلام پلیس راهور، در حال حاضر حدود ۴.۵ میلیون دستگاه موتورسیکلت در استان تهران شمارهگذاری شدهاند که از این تعداد، حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه مربوط به شهر تهران هستند.
مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از چالشهای جدی ما در شهر تهران، به ویژه در محدودههای مرکزی، تراکم بالای موتورسیکلتهاست، اظهار کرد: در واقع تمرکز تردد موتورها در مناطق مرکزی شهر بسیار بیشتر از سایر نقاط تهران است و همین مسئله نیاز به ساماندهی فضاهای توقف آنها را دوچندان کرده است.
عبادی با بیان اینکه شهرداری تهران اقدامات مشخصی در این زمینه انجام داده است، افزود: اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران به عنوان متولی این موضوع، طرحی را با هدف ساماندهی محلهای توقف موتورسیکلتها به مناطق ۲۲ گانه شهر تهران ابلاغ کرده است که بر اساس این طرح، تاکنون در ۲۰۸ نقطه از سطح شهر تهران در قالب ۲۲ منطقه، عملیات ساماندهی انجام شده است. این فضاها کانالیزه و از محدوده پیادهرو جدا شدهاند تا از ورود موتورسیکلتها به مسیرهای ویژه عابران جلوگیری شود. در محلهایی که این طرح اجرا شده، موانعی مانند «یو شکلها» نصب شده تا فقط موتورسیکلتها در فضاهای مشخص شده توقف کنند و امکان ورود آنها به پیادهروها از بین برود.
وی در ادامه درباره نحوه جانمایی این توقفگاهها گفت: جانمایی این فضاها عمدتاً بر اساس میزان تراکم تردد و توقف موتورسیکلتها صورت گرفته است. برای مثال، بیشترین میزان ساماندهی در منطقه ۱۲ انجام شده که به دلیل قرارگیری در محدوده مرکزی شهر و وجود مراکز جاذب سفر مانند بازار، پاساژها و مراکز آموزشی، بالاترین حجم تردد موتورسیکلت را دارد.
مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران در ادامه گفت: مناطق مختلف با شناسایی این نقاط پرتردد، اقدام به احداث فضاهای ساماندهی در مجاورت مراکز جذب و تولید سفر کردهاند تا ضمن ساماندهی، از بینظمی در معابر جلوگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه ساماندهی توقفگاههای موتورسیکلت تأثیر مستقیمی بر بهبود جریان ترافیک دارد، تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف ما کاهش تداخل حرکتی میان موتورسواران و عابران پیاده است. متأسفانه در بسیاری از نقاط مرکزی شهر، به ویژه مناطق ۱۱ و ۱۲، شاهد تردد موتورسیکلتها در پیادهروها هستیم که امنیت عابران را تهدید میکند. هر چند پلیس راهور در حال انجام اقدامات قانونی برای برخورد با تخلفات موتورسواران است، اما آنچه شهرداری در این حوزه انجام داده، تلاش برای ایمنسازی فضای پیاده و ایجاد محدودیتهای فیزیکی برای جلوگیری از ورود موتورسیکلت به پیادهروهاست.
عبادی در پایان خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی ما بر مناطق مرکزی مانند ۱۱ و ۱۲ بوده، اما این طرح در تمامی ۲۲ منطقه تهران اجرا شده و ادامه خواهد داشت تا بتوانیم شاهد بهبود وضعیت تردد و افزایش ایمنی عابران پیاده در سطح شهر باشیم.
نظر کاربران
طی یک فرایند چند ساله ، کلیه موتورهای دوچرخ در کلانشهرها را به سه چرخ تبدیل کنید که باعث کاهش تلفات ، سرقت ، احترام به قانون ، مدیریت بهتر .... شود .
پاسخ ها
تنهایی این فکر به ذهنت رسید یا کسی کمکت کرده
موتورهای پر سر و صدا رو از تهران جمع کنید و موتورهای برقی یا موتورهای بی صدا رو جایگزین کنید اعصاب و روان برانون نمونده
پاسخ ها
همین موتورای هندا رو از تهران جمع کنن نصف این شلوغی و سرو صدا ها جمع میشه. صداشون مثل تراکتوره روز و شب اعصاب مردم بهم میریزن
یه فکری برا خطوط ویژه بکنید از دست موتوری ها نمیشه از عرض خیابون عبور کرد.
لطفا گوشه هایی ازخیابانها رو جهت عبور موتورها خط کشی کنید در کنار خطوط اضطراری در کل خیابان ها که مونوری ها به طور خطی پشت هم حرگت کنند ومابین ماشینها نروند ونهایتا درصورت برخورد بین موتورها تصادفات بین موتورها آسیب کمتری رادر پی دارد .
والا بلا تلا مردم تهرون خسته شدن شاید اقای زاکانی بتونه اینها رو ساماندهی کنه.پیاده رو.تک چرخ.ورودممنوع.کیف قاپی .خفت گیری.وووووواینقدر خلاف دارن که گفتنی نیست
بنظرم کوالالمپور نسخه ایده عالی برای تهران است خروج تمام موتورسیکلت ها از پایتخت.
اکثر موتور سوار ها خلاف خیابان حرکت می کنند از قسمت عابر پیاده گاز میدن و در خیابان هم به زور قصد عبور از بین ماشین ها رو دارند شهرداری باید یکخط ویژه برای موتور سوارها در نظر بگیر و اصلا پلیس کاری به کار موتور سوارها نداره یعنی اعمال قانون نمی کنن اونها هم عین خیالشون نیست هم جون خودشون رو به خطر میندازن هم دیگران
عامل صددرصد تصادفات کع در تهران صورت میگیرد مقصر اصلی موتور سیکلت هستن که شکل شهر کلا بهم زدن پلیس هیچکاری بهش نداره و عامل بی انضباطی در کل تهران شده آیت ی معذل که اگه جلوش گرفته نشه در آینده نچندان دور هزاران هزار مشکل بوجود میاورند
کار درستی می کنید بنده خود موتور سوار هستم و دوست ندارم در پیاده رو پارک کتم مکان خوب و امن باشد خوب است قدری هم پیاده روی می کنیم
زوم کردین رو موتوریا چرا
نیازمندترین قشر شهری پیک موتوریا هستن ک وَضعیت ضعیفی دارند
هر موقع توانایی جلوگیری از تردد اینها در اتوبان های تهران رو داشتید مرحله بعد رو اجرا کنید. دلیل عدم وجود قانون نیست. بی تدبیری و مماشات با متخلف.
موتور های هندا رو از رده خارج کنید خیلی خیلی آلودگی صوتی ایجاد میکنند
تهران شده بمبئی
تومسیرویژه میدان بهارستان به میدان جمهوری وبالعکس نه عابرپیاده جرات داره ازخیابان عبورکنه نه اتوبوس..ازدست خیل عظیم موتوری ها مجال نیست یه لحظه سرت روبچرخونی بطرفین نگاه کنی.
خواهشا خواهشا خواهشا در فروش موتور دادن گواهینامه فرهنگ موتور سواری و..............راهور و شهرداری و شرکتهای سازنده شرایط سفت وسخت بگذارند همین اول کار که خرید موتور شدت پیدا کرده چندسال دیگه هیچ کدام را نمیشه کنترل کرد آنقدر بی نظم پر سر وصدا و بی فرهنگ میشن وقتی سوار موتور میشوند
بوق و صدا زیاد وبی نظمی
متاسفانه از هیچ چیز درست استفاده نمیشه
فکری به حال این تعمیرکار های موتورسیکلت بکنید که پیاده رو وخیابان رو کردن تعمیرگاه شخص ومردم بیچاره مجبورند از وسط خیابان رد بشن