۱۵۳۱۷۱۴
۳۵۹۵
۳۵۹۵
پ

ویژه‌برنامه جنجالی پرسپولیس علیه بیرانوند

باشگاه پرسپولیس قرار است یک ویژه برنامه با حضور رضا درویش تشکیل بدهد.

خبرآنلاین: یک روز پس از اینکه محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور در برنامه صبحگاهی تلویزیون صدا و سیما حضور پیدا کرد و در بخش مهمی از صحبت‌هایش راجع به پرونده بیرانوند اظهارنظر کرد، حالا باشگاه پرسپولیس خبر از برگزاری یک ویژه برنامه می‌دهد.

در روزهای اخیر صحبت‌های زیادی در مورد مصالحه پرسپولیس و تراکتور در پرونده بیرانوند شنیده شده که اصلا به مذاق پرسپولیسی‌ها خوش نیامده است.

حالا پرسپولیس ساعت ۲۰ امشب یک ویژه برنامه زنده در یوتیوب و صفحه رسمی باشگاه ترتیب داده است و شنیده می‌شود رضا درویش قرار است در این خصوص صحبت کند.

1

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج