۱۵۳۱۷۸۷
۲۳۶۶
۲۳۶۶
پ

تارتار، مهاجم محبوب ساپینتو را هایجک کرد!

رضا جعفری، گزینه ای که قرار بود استقلال به جای آل کثیر جذب کند، به گلگهر پیوست.

برترین‌ها:  بعد از اینکه  ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، با جذب عیسی آل‌کثیر مخالفت کرد،   رضا جعفری، مهاجم جوان و آینده‌دار تیم ملوان را به عنوان گزینه مدنظر خود معرفی کرد. با این حال، مذاکرات استقلال با این بازیکن به نتیجه نرسید و در نهایت جعفری با قراردادی رسمی به گل‌گهر سیرجان پیوست. این اتفاق در شرایطی رخ داد که استقلال به دنبال تقویت خط حمله خود برای فصل جدید بود، اما نتوانست نظر مثبت مهاجم پیشنهادی سرمربی خود را جلب کرده و او را به جمع آبی‌پوشان اضافه کند. 

IMG_20250726_184547_601

این در حالی‌ست که برخی هواداران استقلال معتقدند عدم جذب رضا جعفری تعمدی بوده و مدیران باشگاه با نادیده گرفتن خواسته سرمربی، زمینه را برای جذب عیسی آل‌کثیر فراهم کرده‌اند. به باور این دسته از هواداران، تصمیم‌گیران باشگاه با این اقدام تلاش داشته‌اند تا ساپینتو را تحت فشار قرار داده و او را به پذیرش مهاجمی که مورد نظر خودش نبوده، وادار کنند. این موضوع موجی از انتقادات را در فضای مجازی علیه مدیریت باشگاه به راه انداخته و بار دیگر بحث اختلاف نظر میان کادر فنی و مدیران باشگاه استقلال را داغ کرده است.

IMG_20250726_184532_442

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج