شوکوروف: از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد داشتم
هافبک پیشین شارجه امارات، منتفی شدن انتقال خود به پرسپولیس به دلیل مصدومیت را رد کرد.
تسنیم: اوتابک شوکوروف بازیکن ۲۹ ساله تیم ملی فوتبال ازبکستان که فصل گذشته در تیم الفیحای عربستان سپری کرد، در نقلوانتقالات تابستان ۱۴۰۴ مورد توجه تعدادی از باشگاههای لیگ برتر فوتبال ایران قرار گرفت.
در شرایطی که شنیده میشد انتقال این هافبک ازبک به پرسپولیس به مراحل پایانی نزدیک شده، سخنگوی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که پیوستن شوکوروف به پرسپولیس به دلیل مصدومیت و جراحی وی به بنبست رسیده است، اتفاقی که بازیکن سابق کایسری اسپور ترکیه زیر بار آن نرفت.
شوکوروف در گفتوگویی که سایت «چمپیونات» ازبکستان منتشر کرده است، درباره شکست در انتقال خود به پرسپولیس اظهار داشت: پیشنهاد انتقال به پرسپولیس و استقلال ایران به من داده شد، اما این پیشنهادها را رد کردم و گفتم که به ایران نمیروم. خبر جراحی من دروغ بود و از مردم میخواهم خبرهای نادرست را باور نکنند.
هافبک پیشین شارجه در طی فصل گذشته 30 بار برای الفیحا بازی کرد و دو گل برای همتیمیهای خودش ساخت.
نظر کاربران
یک فصل بوده ۲ گل زده طاقچه بالا هم میره شکورف خخخ
تازه دو گل نزده فقط دو تا پاس گل داده
من نمیدونم این بنجل هارو کی به ارتش سرخ لینک میکنه